Wysłany: 2006-07-13, 07:38
Krakow - Oświęcim - Czestochowa
Krakow bo to piekne spokojne miasto ze swietnym klimatem, pomoglo nam sie choc na kilka dni oderwac od tego co bylo i nie myslec o tym co bedzie
Oświęcim i Częstochowa, w drodze porotnej, chcialam mezowi pokazac pare miejsc w ktorych nie byl,
szkoda ze trwalo to tylko piec dni :|
_________________ zaczynam się tam gdzie inni się kończą...
Ja bym chciał do najpiekniejszego państwa - Irlandii. : )
Ale najważniejsze by miejsce do którego mielibysmy pojechać było ciekawe, intrydujące, nieco mistyczne i żebyśmy mieli (gdyby wyszło do ciepłych krajów) pokój z klimatyzacją. %-)
Ale i tak najważniejsze jest to ,że jedzie się gdzieś razem ,bo w końcu nie ważne gdzie - ważne z kim.
_________________ "Nie ważne co czytasz: Koran, Torę, Biblię bądź dobrym człowiekiem a zło samo zniknie."
_________________ Wiedz, że nigdy się nie poddam. Będę walczyć o tę miłość. . O miłość która dała mi zarówno ból i cierpienie jak i chwile radości . . Miłość jest jak magia- pojawia się i znika.
Wysłany: 2006-11-21, 00:49
ja hmm na korsyke chyba kocham ta wyspe i nylem tam nie raz wiec pewnie wynajolbym ten domek co zwykle (na uboczu:P) i by byl nie zapomniany miesiac midowy moze i troche dluzej niz miesiac :p
_________________ Nie zażywajcie narkotyków, nie uprawiajce seksu bez zabezpieczenia, nie używajcie przemocy. Zostawcie to mnie!!
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2006-11-21, 15:26
Gdzieś daleeko... Malediwy byłyby fajne ;> Albo Jamajka. Albo Hawaje. A jak braknie funduszy to nie pogardzę Hiszpanią tudzież Grecją.. Egiptem..
W moim przypadku trudny wybór bo chcialabym zobaczyć wszystko ;>
To kto jedzie ze mną? xD
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
He, ja to bym chciał spędzić miesiac miodowy z żoną w łóżku, po co mi jakaś wycieczka jak i tak prawie nie wychodziłbym z pokoju /czyt. z łóźka/, żona byłaby moja atrakcją przecież.
A tak w przyszłości to chętnie pojechałbym do Meksyku lub Kamboży.
*faris
Wysłany: 2006-12-16, 13:25
Petersburg... może... Wyspa Księcia Edwarda ? <rotfl> Irlandia, Szkocja, Zakopane Może... nie wiem gdzie, ale gdzieś coś fajnego
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
Ostatnio zmieniony przez faris 2006-12-16, 13:25, w całości zmieniany 1 raz
kupie sobie chochlika ( http://www.hak.pl/pics/jachty/chochlik/jpg04.JPG ), nazwe go po mojej lubej, pojedziemy do Iławy i bedziemy plywac po Jezioraku, sypiac na Gierczakach, rozstawiac polmozbyt, lowic killwater wiaderkami i zajmowac sie soba w czasie wolnym. ;-]
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.