Wiek: 20 Dołączyła: 01 Mar 2006 Posty: 1215 Skąd: Biedronka
Wysłany: 2007-09-10, 11:27
Ja od tygodnia próbuje wcisnąc rzeczy i mi nie wychodzi, jakoś się tego namnożyło dziwnie, trzeba będzie zainwestować w kolejną torbę. Jak się pakuję to najpierw wrzucam ciuchy, tyle ile wlezie, potem wszelkie sprzęty wymagające zasilenia gniazdkiem ;] portfel, pierdoły babskie, kolczyki łańcuszki, koraliki czy inne bzdety bez ktorych jednak, tak pusto ^^
_________________ Moje marzenie pozostanie czyste, nawet wtedy, gdy inni wdepczą mi je w błoto.
Jutro wybieram się na kilkanaście dni do Grecji, nic jeszcze nie jest spakowane ani przygotowane pewnie wrzucę byle co bul;e jak, nabiorę kasy i będę się martwil na miejscu
Nigdy nie maialam z tym problemow... Najpierw kilka dni wczesniej robie wielkie pranie, zeby wszystkie rzeczy byly czyste, a potem wybieram. Na trzymiesieczna wyprawde do UK pakowalam sie godzine. Kiedy wiesz co musisz miec to jest proste.
Nie ruszam sie bez czegos przeciwdeszczoewgo, srodkow higienicznych, kosmetykow ofkors, sprzetu elektronicznego (komorka + ladowarka, baterie + ladowarka, suszarkaxD ) i dobrych butow, jakiejs ksiazki i notatnika
_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
powiem tak - dalem rade. ale przez jakis czas pokoj wygladal jak burdel, ja jak burdel-mama, jednakze i tak jestem z siebie dumny.
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
*faris
Wysłany: 2007-09-20, 19:51
Pakowanie? No to torba + plecak, wszystkie ciuchy z szaf wyrzucam, wybieram te ulubione + koniecznie niezbędne, które pewnie i tak lubię, pakowanie schodzi pół godziny- góra godzinę. Jak już jest nałądowane, to upycham po bokach, a najczęściej to mi dużo wolnego miejsca zostaje. Nie lubię zbędnych pierdół.
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.