hej, bardzo lubię zwiedzać polskie starówki, byłem już w najbardziej znanych i największych miastach ze starówkami, może macie jakieś godne polecenia miasta mało znane a w których również można poczuć klimat starego miasta?
widziałem już fotki, całkiem całkiem :-), może znacie jeszcze jakieś fajne mało znane miejscówki,
ja też coś podam, nie wiem czy to jest mało znane bo pewnie mieszkańcy północno wschodniej polski kojarzą ale jest tam naprawdę fajnie http://images.google.pl/i...m=1&sa=N&tab=wi
wiadukt w stańczykach
byłem tam w maju, zrobiłem sporo fajnych fotek bo miejsce jest idealnie do tego stworzone, chętnie bym je gdzieś umieścił tylko nie wiem gdzie
Mierzwice to nad Bugiem zdaje się, na pewno wspaniała okolica, nie raz byłem nad Bugiem bo mieszkam na Podlasiu i na jakąkolwiek miejscówkę bym zajechał to jest na prawdę klimatycznie, szkoda tylko, że rzeka jest zdradliwa i nie bezpiecznie się kąpać jak nie zna się dna
a co do mojego planu wakacyjnego to chyba będzie to autostop, najpierw wzdłuż wybrzeża, na http://spiknijmysie.pl/zasady znalazłem listę miejscowości w których coś tam będzie się dziać , jakieś hostessy i zdjęcia, obadam co się dzieje i może jeszcze ten śmieszy konkurs wygram hehe ;-)
Zapraszamy do Mista Chełmna...Wiele osob nawet nei wie ze takie miasto istenieje..jest piekne i bardzo ciekawe
Chełmno Miasto Zakochanych....Sa u nas relikwie swietego walentego a na walentynki duza impreza9W tym roku Katarzyna cerekwicka).Ladna starowka,ooo Krzyzacy chcieli tu wybudowac stolice,najwieksze w europie zachowane mury obronne..na stronie masz duzo info..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.