Forum Dyskusyjne :: miejscowości nadmorskie w POLSCE`

FAQ  Wyszukiwarka  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona Główna » Ogólne » Turystyka » miejscowości nadmorskie w POLSCE`

miejscowości nadmorskie w POLSCE`
Autor Wiadomość

Frieda 

Wysłany: 2008-06-15, 13:22   

Moim skromnym zdaniem Gdańsk jest najlepszy, a szczególnie jedna z jego dzielnic :) gdzie jestem co roku. miejsce wręcz kameralne, jakby się było nie w Gdańsku, a gdzieś na całkowitym uboczu. Inne miasta? Byłam np. w Gdyni, Jastrzębiej Górze i w Sopocie czy Sobieszewie też, ale tak mnie nie urzekły jak Gdańsk.

Cisza.

Pustka.

Nie ma Cię.

dinter 

Wysłany: 2008-06-20, 00:59   

Pisałem już jakiś czas temu w tym wątku:) ale z racji, ze sezon się zbliża, a mnie już po głowie tylko wakacje chodzą to chciałem jeszcze raz swoja opinie wyrazić, że
Jastarnia to najbardziej urokliwe miejsce nad polskim morzem
No wliczam w to również Jurate i Chałupy,
pozdrawiam przedsezonowo!:)

mala mi 

Wysłany: 2008-06-23, 19:43   

Od jakiegoś czasu Jurata i Jastarnia szczególnie kojarzą mi się... ze szkółkami kitesurfing'u:) Naprawdę się tym podjarałam:))) Tylko czuję się troszkę "za stara" na ten sport:) Ale zaje...fajny:))) Tak sobie latać:)
Gdańsk również mi się podoba:)

voncuver 

Wysłany: 2008-06-23, 20:06   

kolobrzeg jest super lody są tam super i ogólnie klimat jest boski

elmo.ja 

Wysłany: 2008-06-23, 22:04   

mnie bardziej podoba sie na mierzeja wiślana, ale musze przyznac ze na helu sie wiele dzieje, bazy sportowe i wypoczynkowe, obozy kitesurfingu, wakebording, zaglowki itp

Atheves 

Wysłany: 2008-06-27, 13:49   

Chałupy! :) nie ma dzikich tłumów, dookoła blisko do innych kurortów, z jednej strony morze z drugiej strony zatoka... uwielbiam to miejsce!

elmo.ja 

Wysłany: 2008-07-01, 02:23   

Atheves, przyznaj raczej że chałupy Ci sie podobają przez hmm 'styl' tamtych plaż ;)
pzdr

ps w chalupach tez plywaja kite ale to juz trzeba mieć pianke na sobie wiec na 'plaze' zakaz wstepu

Candy 

Wysłany: 2008-07-01, 08:53   

Jesli chce sie polazic po roznych dziwnych miejscach jak np aleja gwiazdy czy jakies oceanarium (zreszta bardzo male) to polecam Miedzyzdroje ładnie tam, Ale jesli mialabym sie wybrac na wakacje nam morze pojechalabym do Mielna - duzo rozrywek, jak na taka mijscowosc to bardzo duzo roznych lokali czy dyskotek co kto woli ogolnie miasto raczej zrobione pod mlodych turystow stawiajacych na rozrywke :) Zreszta wiem co wakacje tam jestem bo to niedaleko mnie. :)

cieply 

Wysłany: 2008-11-09, 22:58   

Ja od siebie dodam że Łeba to piekna miejscowośc nadmorska. w sezonie teni zyciem, jest du sporo mlodziezy. na pewno nikt sie tu by nie nudzil. W Łebie sa piekne szerokie piaszczyste plaze, nawet czysta woda, sporo ciekawych miejsc, fajne knajpy, pare dyskotek itd. dla bardziej zaangazowanych turystow, polecam zwiedzenie wydm ruchowmych w Rąbce (okolo 10 km od Łeby) widok jest piekny, kto byl w łebie a nie byl na wydmach ma szczerze czego zalowac. Jedyny minus Łeby to to ze trudno jest o miejsce na plazy. od siebie bardzo polecam, zas mam pytanie o Hel. czy mogl by ktos napisac pare info na jego temat, dot. klubow, knajp itp. z gory dzieki

Qbaniec 

Wysłany: 2008-12-02, 00:25   

Oczywiscie wybieram Łebę. Piekne plaze, spokojne wieczorem. No i oczywiscie wydmy hehe. :D :D

Odpowiedz do tematu