Moim skromnym zdaniem Gdańsk jest najlepszy, a szczególnie jedna z jego dzielnic gdzie jestem co roku. miejsce wręcz kameralne, jakby się było nie w Gdańsku, a gdzieś na całkowitym uboczu. Inne miasta? Byłam np. w Gdyni, Jastrzębiej Górze i w Sopocie czy Sobieszewie też, ale tak mnie nie urzekły jak Gdańsk.
Pisałem już jakiś czas temu w tym wątku:) ale z racji, ze sezon się zbliża, a mnie już po głowie tylko wakacje chodzą to chciałem jeszcze raz swoja opinie wyrazić, że
Jastarnia to najbardziej urokliwe miejsce nad polskim morzem
No wliczam w to również Jurate i Chałupy,
pozdrawiam przedsezonowo!:)
Od jakiegoś czasu Jurata i Jastarnia szczególnie kojarzą mi się... ze szkółkami kitesurfing'u:) Naprawdę się tym podjarałam:))) Tylko czuję się troszkę "za stara" na ten sport:) Ale zaje...fajny:))) Tak sobie latać:)
Gdańsk również mi się podoba:)
mnie bardziej podoba sie na mierzeja wiślana, ale musze przyznac ze na helu sie wiele dzieje, bazy sportowe i wypoczynkowe, obozy kitesurfingu, wakebording, zaglowki itp
Wysłany: 2008-07-01, 08:53
Jesli chce sie polazic po roznych dziwnych miejscach jak np aleja gwiazdy czy jakies oceanarium (zreszta bardzo male) to polecam Miedzyzdroje ładnie tam, Ale jesli mialabym sie wybrac na wakacje nam morze pojechalabym do Mielna - duzo rozrywek, jak na taka mijscowosc to bardzo duzo roznych lokali czy dyskotek co kto woli ogolnie miasto raczej zrobione pod mlodych turystow stawiajacych na rozrywke Zreszta wiem co wakacje tam jestem bo to niedaleko mnie.
Ja od siebie dodam że Łeba to piekna miejscowośc nadmorska. w sezonie teni zyciem, jest du sporo mlodziezy. na pewno nikt sie tu by nie nudzil. W Łebie sa piekne szerokie piaszczyste plaze, nawet czysta woda, sporo ciekawych miejsc, fajne knajpy, pare dyskotek itd. dla bardziej zaangazowanych turystow, polecam zwiedzenie wydm ruchowmych w Rąbce (okolo 10 km od Łeby) widok jest piekny, kto byl w łebie a nie byl na wydmach ma szczerze czego zalowac. Jedyny minus Łeby to to ze trudno jest o miejsce na plazy. od siebie bardzo polecam, zas mam pytanie o Hel. czy mogl by ktos napisac pare info na jego temat, dot. klubow, knajp itp. z gory dzieki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.