Zaczynajac od:
Helu gdzie spędzałam praktycznie wszystkie wakacje do 7 roku życia.
Sianorzedy- gdzie poznałam moja pierwsza miłośc.
Dźwirzyno-gdzie bawiłam sie wyśmienicie szczególnie polecam club Kuter:]
Kołobrzeg-za to że w wakacje ciagle sie tam cos dzieje
i wspaniały Darłówek gdzie wybieram sie 3 raz bo znam to miasteczko jak wlasna kieszen:D i dobrze sie tam czuje.
_________________ Smutek radości,
gorycz słodkości,
czy Ty czujesz ich smak ?
ciemność jasności,
więzienie wolności,
to jest to, czym żyje Ja
poczatek nieskończoności
głupota mądrości sama niepewność to strach...
Ojeej, byłam w naprawdę wielu miejscowościach nadmorskich, ale najbardziej kocham Jastrzębią Górę, gdzie byłam już trzy razy i mogłabym tak jeszcze długo. Ona mi się chyba nigdy nie znudzi.
_________________ Tak nagle ustać
w niedzielę wieczór.
Nie czuć. Nie poczuć. Nie przeczuć.
Wiek: 21 Dołączyła: 16 Maj 2007 Posty: 2 Skąd: druga strona lustra
Wysłany: 2007-05-17, 14:39
mimo iż mieszkam nad morzem (Darłówek), to jakoś niespecjalnie przywykłam do tej miejscowości .. z tych nadmorskich uwielbiam przebywać w Kołobrzegu i Mrzeżynie .. miłe wspomnienia, pierwsza prawdziwa miłość, trwająca do dziś i super klimat
luke22
Wiek: 60 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 796 Skąd: ciemna dolina
Wysłany: 2007-06-19, 16:19
Gdańsk zimą piękna rzecz.
_________________ "Wojna polega na wprowadzaniu w błąd. Jeśli możesz udawaj, że nie możesz; jeśli dasz znać, ze chcesz wykonać jakiś ruch, nie wykonuj go; jeśli jesteś blisko, udawaj, żeś daleko; jeśli wróg jest łasy na małe korzyści, zwabiaj go; jeśli w jego szeregach dostrzegasz zamieszanie, uderzaj; jeśli jego pozycja jest stabilna, umocnij i swoją; jeśli jest silny, unikaj go; jeśli jest cholerykiem, rozwścieczaj go; " Sun Tzu
Świnoujscie- jak dla mnei beznadzieja. Prom chyba tylko jest fajny.
A jak dla mnie nie beznadzieja
Fajny deptaczek, czysta plaża. Promy (te "miejskie"). Niedaleko Międzyzdrojów. Po za tym w każdej chwili można się zdecydować na morską podróż chociażby do Danii Mają fajowską latarnię
Byłam tam już drugi raz z rzędu i jest "całkiem przyzwoicie".
Generalnie... fascynujące miasto
Większość nadmorskich miejscowości ma ten sam problem, nie są z gumy. Za dużo wczasowiczów, za mało miejsca na plaży. Ja najbardziej lubię plaże w okolicach Rewala, można tu znaleźć naprawdę puste plaże. Morze jest tu najładniejsze. Mój wybór to Pustkowo, tylko nie przyjedźcie tu wszyscy
Sopot, Mielno, Władysławowo, Jastrzębia Góra, Kołobrzeg, Dźwirzyno (wieki temu )
Najbardziej lubie Sopot ponieważ nie zjeżdzają się tam 20+ osobowe grupy dresów by paradować z szalikami swojego klubu bo po prostu wszystkich nie jest stać, także jest w miare spokojnie, poza tym dobre imprezy, fajny aquapark
Krynica Morska z naszego campingu jest 150 metrów do morza. Jest wesołe miasteczko, imprezy na plaży i w mieście, rejsy statkiem i co najważniejsze co roku kiermasz ksiązek (naprawdę tanio można sobie coś kupić)
_________________ Śmierć to dopiero początek nowej przygody.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.