Forum Dyskusyjne :: Last Minute

FAQ  Wyszukiwarka  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona Główna » Ogólne » Turystyka » Last Minute

Last Minute
Autor Wiadomość

Matys 

Wysłany: 2006-07-13, 02:03   Last Minute

Czy korzystacie z takich ofert biur podrozy oznaczonych mianem "Last Minute" :?: Co myslicie na temat takich ofert :?:

*Rdzawa 
miastowa dziewczyna

Wysłany: 2006-07-13, 10:55   

w tym roku będę korzystać- oprócz ceny nie ma róznicy czy last minute czy oferta bez zniżek...

MsDynamite007 

Wysłany: 2006-10-11, 20:40   

moja znajoma wykupila wycieczke z last minute dzien przed wylotem i zapłacila za 12 tyg za 3 osoby tyle samo co ja za dwie na tydzien !!! wiec sie oplaca :)

Waniliowe niebo, bez prawa jazdy,gdzie trawa ma słodki smak...

Apple 

Wysłany: 2008-05-17, 13:56   

Chyba można coś zaoszczędzić na takim wyjeździe. Ale takie formy wyjazdu to nie dla mnie, ja wolę sobie sama wszystko zaplanować.

Eldorado 

Wysłany: 2008-06-05, 21:53   

Wiecie co mimo wszystko ja nie ufam takim ofertą. Co chwile mówią w telewizji czy piszą w radiu o ludziach, którzy zostali nabici w butelkę, bo chcieli zaoszczędzić kilka złotych. Jeżeli chcecie próbować to tylko w zaufanym biurze, z którego wcześniej korzystaliście.

mala mi 

Wysłany: 2008-06-06, 10:48   

Ja, niestety - nauczona doświadczeniem naszych znajomych podchodzę do tego typu ofert bardzo ostrożnie. W tym roku po zapoznaniu się z ofertami last-minute stwierdziłam, że sama sobie zaplanuję dwa tygodnie w Tunezji, w hotelu, gdzie kiedyś byłam z biurem podróży. Tym razem kupię bilet na własną rękę - korzystałam już z serwisów lotniczych oferujących low-costy i naprawdę są takie, z których będziecie naprawdę zadowoleni. A resztę zorganizuję sobie sama. Gdy znasz język - nic nie stanowi problemu:)

Eldorado 

Wysłany: 2008-06-06, 19:53   

mala mi napisał/a:
ym razem kupię bilet na własną rękę - korzystałam już z serwisów lotniczych oferujących low-costy i naprawdę są takie, z których będziecie naprawdę zadowoleni.

możesz napisać coś więcej?? O jakich serwisach tu mówisz? :beta:

mala mi 

Wysłany: 2008-06-06, 22:22   

Jest ich naprawdę całe mnóstwo, np.

1. biletylotnicze.pl
2. zarezerwuj.pl
3. latamy.pl
4. smartfly.pl
5. lataj.pl

............i wiele innych, ja korzystałam z 1. i 4. (ostatnio) - byłam zadowolona, wszystko poszło bez zarzutu.
Ostatnio zmieniony przez mala mi 2008-06-07, 12:07, w całości zmieniany 1 raz  

Eldorado 

Wysłany: 2008-06-08, 14:10   

mala mi napisał/a:
1. biletylotnicze.pl
2. zarezerwuj.pl
3. latamy.pl
4. smartfly.pl
5. lataj.pl

Czy ktoś może z reszty korzystał i ma jakieś spostrzeżenia, uwagi?? :krzeslem:

elmo.ja 

Wysłany: 2008-07-02, 02:59   

nie korzystalem z wekszosci z nich ale moge cos powiedziec o 4,5 i line4you, te ostatnie stanowczo odradzam, totalka klapa, o lataj tez slyszalem nie pochlebne opinie, a odnosnie smartfly, to jeszcze nic nie kupilem tam bo szukam dalej, ale rozmawialem paniami z call center, i odpowiedzialy mi rzetelnie na wszystkie pyt, a nie ktore byly podchwytliwe, wiec informacja jest na 5, moze potem sprawdze jak wypada obsluga sprzedazowa i pospzedazowa, czy przypadkiem po tranzakcji calkiem sie nei odcinaja od klienta

mala mi 

Wysłany: 2008-07-02, 09:30   

Wg mnie nie powinieneś mieć żadnych obaw, bo oni są krótko na rynku i naprawdę się starają - zabiegają jeszcze o klienta. Ale daj kiedyś znać, jak Ci poszlo, bo nie ma przecież rzeczy idealnych!

elmo.ja 

Wysłany: 2008-07-03, 02:01   

miejmy nadzieje ze 'krotko na rynku' nie rowna sie nieprofesjonalizmowi, bo mnie dziewczyna za gafe z butami zje,
no oby dalej poszlo dobrze, bo nie znalazlem nic lepszego, albo juz mi sie nei chcialo glebiej szukac

pzdr

mala mi 

Wysłany: 2008-07-07, 15:59   

Spokojnie, nie będzie miała kąsku, bo portal jest naprawdę w porządku. Nawet szkoda, że taki nieodkryty. Reklamowane są często takie badziewne, a o tych naprawdę dobrych nieraz za mało się mówi. Będziesz zadowolony kupując u nich. Ja jestem. Jeśli masz jeszcze jakieś inne pytania związane z liniami lotniczymi czy samym lotem - możemy się kontaktować przez prywatną pocztę. O ile Twoja dziewczyna nie będzie zazdrosna;)

puerr 

Wysłany: 2008-07-07, 22:49   

Korzystamy i dobrze sądzimy. Przynajmniej ja uważam, że warto jeśli nie lubisz planować wszystkiego do przodu albo masz dość swobody żeby poczekać na jakiś traf :)

mala mi 

Wysłany: 2008-07-15, 08:49   

I jeszcze przykład z ostatniej wycieczki last minute znajomych do Turcji (przypadek opisany w lokalnej gazecie). Byli w Alanyi. W hotelu wszędzie było brudno, brakowało podstawowych przyborów, nikt o nich nie dbał, a ostatni dzień spędzili bez jedzenia, bo ich biuro podróży nie zadbało o to, by opłacić posiłek za ostatni dzień. Takie głodne zakończenie kładzie się cieniem na dalsze korzystanie z tego typu ofert. Niestety.

guty 

Wysłany: 2009-05-02, 20:36   

ja mam zamiar w te wakacje wybrac sie na lotnisko tegel w Berlinie i tam kupic jakies last minute - takie doslowne last minute, np na 2h przed wylotem podobno jest naprawde super tanio i z tego co slyszalem niemieckie wycieczki maja lepszy standard.

Jesli ktos w ten sposób kupił wycieczke, prosze o info, moze dowiem sie cos ciekawego.

ola.n 

Wysłany: 2009-06-18, 12:47   

Korzystam z ofert last i przyznaje, że bardzo dobrze na tym wychodziłam! Żadnych problemów, dlatego właśnie zawsze zerkam na tego typu oferty żeby czasem nie umknęło coś mojej uwadze. Jeśli chodzi o fajne kierunki które w ten sposób upolowałam to: Turcja, Egipt czy taka Grecja i nie zamierzam na tym kończyć!

Beatka28 

Wysłany: 2009-06-22, 14:24   

a czy możesz mi podać jakieś alternatywy odnośnie hoteli w grecji, jeśli to nie problem oczywiście.
Wypoczynek i błogie lenistwo już od dawna mi się marzy więc chyba będzie trzeba zadziałać.
Mogę liczyć na pomoc?

malvina 

Wysłany: 2009-06-23, 18:12   

ja nigdy nie korzystałam z last minute i nie wiem czy byłoby mnie stać na aż taki spontan ;)
zawsze wolę zaplanowane wakacje, aczkolwiek też różnie bywa - w tym roku nie mam planów żadnych, oprócz tego, że urlop na ostatni tydzień września mam zaklepany :]
także teraz szukam jakichś fajnych ofert. gdzieś czytałam w necie, że orbis szykuje jakąś ofertę, ale nic do końca nie wiadomo... ale tak sobie myślę, że fajnie by było raz w życiu spędzić wakacje w hotelu, a nie w przyczepie kempingowej ;P

ola.n 

Wysłany: 2009-06-26, 12:45   

Beatka28 napisał/a:
a czy możesz mi podać jakieś alternatywy odnośnie hoteli w grecji
to może Minos? jeden z hoteli na Krecie tętniący życiem, powinno Ci się w nim spodobać! Rozrywka na wysokim poziomie a do tego wszystkiego bardzo ładne i czyste pokoje, jedzenie nie do przejedzenia! Leć, nie ma się nad czym zastanawiać!

Odpowiedz do tematu