moja znajoma wykupila wycieczke z last minute dzien przed wylotem i zapłacila za 12 tyg za 3 osoby tyle samo co ja za dwie na tydzien !!! wiec sie oplaca
_________________ touch my ass.. feel my lips.. smell my skin.. lick my hips SEXTASY!!!!
Waniliowe niebo, bez prawa jazdy,gdzie trawa ma słodki smak...
Apple
Wysłany: 2008-05-17, 13:56
Chyba można coś zaoszczędzić na takim wyjeździe. Ale takie formy wyjazdu to nie dla mnie, ja wolę sobie sama wszystko zaplanować.
Wiecie co mimo wszystko ja nie ufam takim ofertą. Co chwile mówią w telewizji czy piszą w radiu o ludziach, którzy zostali nabici w butelkę, bo chcieli zaoszczędzić kilka złotych. Jeżeli chcecie próbować to tylko w zaufanym biurze, z którego wcześniej korzystaliście.
Ja, niestety - nauczona doświadczeniem naszych znajomych podchodzę do tego typu ofert bardzo ostrożnie. W tym roku po zapoznaniu się z ofertami last-minute stwierdziłam, że sama sobie zaplanuję dwa tygodnie w Tunezji, w hotelu, gdzie kiedyś byłam z biurem podróży. Tym razem kupię bilet na własną rękę - korzystałam już z serwisów lotniczych oferujących low-costy i naprawdę są takie, z których będziecie naprawdę zadowoleni. A resztę zorganizuję sobie sama. Gdy znasz język - nic nie stanowi problemu:)
ym razem kupię bilet na własną rękę - korzystałam już z serwisów lotniczych oferujących low-costy i naprawdę są takie, z których będziecie naprawdę zadowoleni.
możesz napisać coś więcej?? O jakich serwisach tu mówisz?
nie korzystalem z wekszosci z nich ale moge cos powiedziec o 4,5 i line4you, te ostatnie stanowczo odradzam, totalka klapa, o lataj tez slyszalem nie pochlebne opinie, a odnosnie smartfly, to jeszcze nic nie kupilem tam bo szukam dalej, ale rozmawialem paniami z call center, i odpowiedzialy mi rzetelnie na wszystkie pyt, a nie ktore byly podchwytliwe, wiec informacja jest na 5, moze potem sprawdze jak wypada obsluga sprzedazowa i pospzedazowa, czy przypadkiem po tranzakcji calkiem sie nei odcinaja od klienta
Wg mnie nie powinieneś mieć żadnych obaw, bo oni są krótko na rynku i naprawdę się starają - zabiegają jeszcze o klienta. Ale daj kiedyś znać, jak Ci poszlo, bo nie ma przecież rzeczy idealnych!
miejmy nadzieje ze 'krotko na rynku' nie rowna sie nieprofesjonalizmowi, bo mnie dziewczyna za gafe z butami zje,
no oby dalej poszlo dobrze, bo nie znalazlem nic lepszego, albo juz mi sie nei chcialo glebiej szukac
Spokojnie, nie będzie miała kąsku, bo portal jest naprawdę w porządku. Nawet szkoda, że taki nieodkryty. Reklamowane są często takie badziewne, a o tych naprawdę dobrych nieraz za mało się mówi. Będziesz zadowolony kupując u nich. Ja jestem. Jeśli masz jeszcze jakieś inne pytania związane z liniami lotniczymi czy samym lotem - możemy się kontaktować przez prywatną pocztę. O ile Twoja dziewczyna nie będzie zazdrosna;)
Korzystamy i dobrze sądzimy. Przynajmniej ja uważam, że warto jeśli nie lubisz planować wszystkiego do przodu albo masz dość swobody żeby poczekać na jakiś traf
I jeszcze przykład z ostatniej wycieczki last minute znajomych do Turcji (przypadek opisany w lokalnej gazecie). Byli w Alanyi. W hotelu wszędzie było brudno, brakowało podstawowych przyborów, nikt o nich nie dbał, a ostatni dzień spędzili bez jedzenia, bo ich biuro podróży nie zadbało o to, by opłacić posiłek za ostatni dzień. Takie głodne zakończenie kładzie się cieniem na dalsze korzystanie z tego typu ofert. Niestety.
ja mam zamiar w te wakacje wybrac sie na lotnisko tegel w Berlinie i tam kupic jakies last minute - takie doslowne last minute, np na 2h przed wylotem podobno jest naprawde super tanio i z tego co slyszalem niemieckie wycieczki maja lepszy standard.
Jesli ktos w ten sposób kupił wycieczke, prosze o info, moze dowiem sie cos ciekawego.
Korzystam z ofert last i przyznaje, że bardzo dobrze na tym wychodziłam! Żadnych problemów, dlatego właśnie zawsze zerkam na tego typu oferty żeby czasem nie umknęło coś mojej uwadze. Jeśli chodzi o fajne kierunki które w ten sposób upolowałam to: Turcja, Egipt czy taka Grecja i nie zamierzam na tym kończyć!
Beatka28
Wysłany: 2009-06-22, 14:24
a czy możesz mi podać jakieś alternatywy odnośnie hoteli w grecji, jeśli to nie problem oczywiście.
Wypoczynek i błogie lenistwo już od dawna mi się marzy więc chyba będzie trzeba zadziałać.
Mogę liczyć na pomoc?
ja nigdy nie korzystałam z last minute i nie wiem czy byłoby mnie stać na aż taki spontan
zawsze wolę zaplanowane wakacje, aczkolwiek też różnie bywa - w tym roku nie mam planów żadnych, oprócz tego, że urlop na ostatni tydzień września mam zaklepany
także teraz szukam jakichś fajnych ofert. gdzieś czytałam w necie, że orbis szykuje jakąś ofertę, ale nic do końca nie wiadomo... ale tak sobie myślę, że fajnie by było raz w życiu spędzić wakacje w hotelu, a nie w przyczepie kempingowej ;P
a czy możesz mi podać jakieś alternatywy odnośnie hoteli w grecji
to może Minos? jeden z hoteli na Krecie tętniący życiem, powinno Ci się w nim spodobać! Rozrywka na wysokim poziomie a do tego wszystkiego bardzo ładne i czyste pokoje, jedzenie nie do przejedzenia! Leć, nie ma się nad czym zastanawiać!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.