Forum Dyskusyjne :: (ręceprecz odtybetu) :: Last Minute
Profesjonalne pozycjonowanie strony internetowej.

FAQ  Wyszukiwarka  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona Główna » Ogólne » Turystyka » Last Minute

Last Minute
Autor Wiadomość

Matys 

Wysłany: 2006-07-13, 02:03   Last Minute

Czy korzystacie z takich ofert biur podrozy oznaczonych mianem "Last Minute" :?: Co myslicie na temat takich ofert :?:

*Rdzawa 
miastowa dziewczyna

Wysłany: 2006-07-13, 10:55   

w tym roku będę korzystać- oprócz ceny nie ma róznicy czy last minute czy oferta bez zniżek...

MsDynamite007 

Wysłany: 2006-10-11, 20:40   

moja znajoma wykupila wycieczke z last minute dzien przed wylotem i zapłacila za 12 tyg za 3 osoby tyle samo co ja za dwie na tydzien !!! wiec sie oplaca :)

Waniliowe niebo, bez prawa jazdy,gdzie trawa ma słodki smak...

*Apple 

Wysłany: 2008-05-17, 13:56   

Chyba można coś zaoszczędzić na takim wyjeździe. Ale takie formy wyjazdu to nie dla mnie, ja wolę sobie sama wszystko zaplanować.
All this time you were pretending
So much for my happy ending ``

Eldorado 

Wysłany: 2008-06-05, 21:53   

Wiecie co mimo wszystko ja nie ufam takim ofertą. Co chwile mówią w telewizji czy piszą w radiu o ludziach, którzy zostali nabici w butelkę, bo chcieli zaoszczędzić kilka złotych. Jeżeli chcecie próbować to tylko w zaufanym biurze, z którego wcześniej korzystaliście.

mala mi 

Wysłany: 2008-06-06, 10:48   

Ja, niestety - nauczona doświadczeniem naszych znajomych podchodzę do tego typu ofert bardzo ostrożnie. W tym roku po zapoznaniu się z ofertami last-minute stwierdziłam, że sama sobie zaplanuję dwa tygodnie w Tunezji, w hotelu, gdzie kiedyś byłam z biurem podróży. Tym razem kupię bilet na własną rękę - korzystałam już z serwisów lotniczych oferujących low-costy i naprawdę są takie, z których będziecie naprawdę zadowoleni. A resztę zorganizuję sobie sama. Gdy znasz język - nic nie stanowi problemu:)

Eldorado 

Wysłany: 2008-06-06, 19:53   

mala mi napisał/a:
ym razem kupię bilet na własną rękę - korzystałam już z serwisów lotniczych oferujących low-costy i naprawdę są takie, z których będziecie naprawdę zadowoleni.

możesz napisać coś więcej?? O jakich serwisach tu mówisz? :beta:

mala mi 

Wysłany: 2008-06-06, 22:22   

Jest ich naprawdę całe mnóstwo, np.

1. biletylotnicze.pl
2. zarezerwuj.pl
3. latamy.pl
4. smartfly.pl
5. lataj.pl

............i wiele innych, ja korzystałam z 1. i 4. (ostatnio) - byłam zadowolona, wszystko poszło bez zarzutu.
Ostatnio zmieniony przez mala mi 2008-06-07, 12:07, w całości zmieniany 1 raz  

Eldorado 

Wysłany: 2008-06-08, 14:10   

mala mi napisał/a:
1. biletylotnicze.pl
2. zarezerwuj.pl
3. latamy.pl
4. smartfly.pl
5. lataj.pl

Czy ktoś może z reszty korzystał i ma jakieś spostrzeżenia, uwagi?? :krzeslem:

elmo.ja 

Wysłany: 2008-07-02, 02:59   

nie korzystalem z wekszosci z nich ale moge cos powiedziec o 4,5 i line4you, te ostatnie stanowczo odradzam, totalka klapa, o lataj tez slyszalem nie pochlebne opinie, a odnosnie smartfly, to jeszcze nic nie kupilem tam bo szukam dalej, ale rozmawialem paniami z call center, i odpowiedzialy mi rzetelnie na wszystkie pyt, a nie ktore byly podchwytliwe, wiec informacja jest na 5, moze potem sprawdze jak wypada obsluga sprzedazowa i pospzedazowa, czy przypadkiem po tranzakcji calkiem sie nei odcinaja od klienta

mala mi 

Wysłany: 2008-07-02, 09:30   

Wg mnie nie powinieneś mieć żadnych obaw, bo oni są krótko na rynku i naprawdę się starają - zabiegają jeszcze o klienta. Ale daj kiedyś znać, jak Ci poszlo, bo nie ma przecież rzeczy idealnych!

elmo.ja 

Wysłany: 2008-07-03, 02:01   

miejmy nadzieje ze 'krotko na rynku' nie rowna sie nieprofesjonalizmowi, bo mnie dziewczyna za gafe z butami zje,
no oby dalej poszlo dobrze, bo nie znalazlem nic lepszego, albo juz mi sie nei chcialo glebiej szukac

pzdr

mala mi 

Wysłany: 2008-07-07, 15:59   

Spokojnie, nie będzie miała kąsku, bo portal jest naprawdę w porządku. Nawet szkoda, że taki nieodkryty. Reklamowane są często takie badziewne, a o tych naprawdę dobrych nieraz za mało się mówi. Będziesz zadowolony kupując u nich. Ja jestem. Jeśli masz jeszcze jakieś inne pytania związane z liniami lotniczymi czy samym lotem - możemy się kontaktować przez prywatną pocztę. O ile Twoja dziewczyna nie będzie zazdrosna;)

puerr 

Ostrzeżeń:
 1/3/6

Wysłany: 2008-07-07, 22:49   

Korzystamy i dobrze sądzimy. Przynajmniej ja uważam, że warto jeśli nie lubisz planować wszystkiego do przodu albo masz dość swobody żeby poczekać na jakiś traf :)

mala mi 

Wysłany: 2008-07-15, 08:49   

I jeszcze przykład z ostatniej wycieczki last minute znajomych do Turcji (przypadek opisany w lokalnej gazecie). Byli w Alanyi. W hotelu wszędzie było brudno, brakowało podstawowych przyborów, nikt o nich nie dbał, a ostatni dzień spędzili bez jedzenia, bo ich biuro podróży nie zadbało o to, by opłacić posiłek za ostatni dzień. Takie głodne zakończenie kładzie się cieniem na dalsze korzystanie z tego typu ofert. Niestety.

Odpowiedz do tematu