Tak sobie myślę, że nawet taki tydzień by mnie zadowolił! A mogę wiedzieć z jakim biurem?
Wiesz co powiem Ci, że nie ma się nawet nad czym zastanawiać! Grecja jest cudowna i to nie tylko ze wzgląd na krajobrazy, różnorodne plaże czy wysokie temperatury! Życie tam toczy się swoim własnym rytmem, ludzie są uśmiechnięci, weseli i pełno w nich optymizmu który z całą pewnością udziela się wszystkim! Więc jedyne co mogę Ci polecić to, to żebyś przejrzała katalogi bp na 2009/2010 rok i się wreszcie na coś zdecydowała!
Ojj to prawda! Grecja jest przecudownym krajem! Ja kiedyś byłam na lastminute z ok tours w Grecji i nie żałuję! Było rewelacyjnie. Wszystko było dograne, organizacja była świetna. Nie wspominając już o kraju, który tętni życiem na każdym kroku. Można odpocząć i wyszeleć się:)
vasaa
a spotkaliście się z ofertą "first minute" kiedyś? bo sam nie wiem jak nazwać nową promocję lotu. chodzi o rezerwację biletów lotniczych. bilety są na pierwszy kwartał 2010 roku, ale trzeba je rezerwować jutro i w sobotę. czyli taki first minute w sumie, nie? co o tym myślicie?
funProject
Wysłany: 2009-10-31, 11:24
Na wycieczce w Turcji byłam z last minute. Po tych wszystkich aferach trochę się bałam, ale wycieczka była taka tania, że się w końcu zdecydowałam. No i było naprawdę super komfortowo. Podstawa to znaleźć zaufane biuro, które ma sprawdzoną markę (ja byłam z ok - Tours), bo nie ma sensu wydawać kasy na wakacje, które skończą się na lotnisku, albo w hotelu, w którym nie mamy wcale rezerwacji.
jak to w hotelu, w którym nie mamy rezerwacji? mówisz o sytuacjach, w których kiepskie biuro podróży coś "niby" rezerwuje? ja jakoś chyba zawsze byłam zwolenniczką robienia wszystkiego samemu. może i czasem trochę drożej wychodzi, ale pewniej. teraz patrzę sobie na stronę lotu i znów mają promocję na bilety lotnicze. tym razem druga osoba leci za pół ceny. tak czy inaczej się opłaca jak ktoś leci gdzieś za granicę
można sobie promocję obejrzeć na :
http://www.lot.com/Info/PL/aspx/Content_17728.aspx
bałamut
Wysłany: 2009-11-27, 02:28
Widzę funProject, że jeździsz z tym samym biurem co mój brat - może się znacie. On też sobie zawsze chwalił wakacje z nimi - ponoć nigdy się nie nudził ;P. A teraz z tego co wiem myśli o zimowisku. I chyba jest jakoś tak, że jak zapiszesz się na wyjazd wcześniej, to masz taniej - takie first minute
Ja ostatnio szukalam czegos dla siebie i tak naprawde najbardziej "normalne" ceny ma Orbis travel.
Za 7 dni na Krecie mozna zapłacic juz 829zł.
Nawet u nas w Polsce czesto to wychodzi drozej.
jacus
Wysłany: 2010-05-16, 20:38
Ja na ten rok nic nie planuje, zobaczę co się trafi. Liczy się tylko cena Z biur wybiorę Itakę lub Rainbow bo są sprawdzone przeze mnie i nie zawiodłem się na nich.
Ceny last minute w Itace również są atrakcyjne. Bułgarię widziałam za 749, Kretę za 819, a Hurghadę za 889 złotych. I wcale długo nie trzeba szukać tych ofert, bo wszystko podane jest na stronie głównej biura.
zeza
Wysłany: 2010-06-29, 21:53
Ja właściwie cały czas jeżdżę na last minute. Już od dłuższego czasu wycieczkuję z Orbisiem ( nigdy mnie jeszcze nie zawiedli więc nie widzę powodu żeby zmieniać ) więc nie stresuję się, że zostaniemy potraktowani nie poważnie czy coś w tym stylu. Nie przejmuję się też tym, że wszystko na ostatnią chwilę. To, że wyjeżdżam w określonym czasie wiem już wcześniej. Wiem że gdzieś na południe, więc muszę się zaopatrywać w rzeczy niezbędne w tamtych rejonach i już. A w Orbisie oferty z kategorii last minute często można kupić nawet miesiąc wcześniej więc już w ogóle.
jeszcze nie miałam okazji wyjechać gdzieś dzięki last minute, chociaż jak patrzę na cenniki niektórych biur podróży to cenowo faktycznie to się bardzo opłaca...ale jakoś ciężko mi się przekonać do tak spontanicznego wyjazdu, ja po prostu zawsze muszę mieć wszystko przemyślane i zaplanowane
layziebone
Wysłany: 2010-08-13, 11:12
To zobacz może ofertę ok-tours.com.pl, mają ciekawe obozy dla młodzieży dorosłej lub dorosłych ale młodych . Obecnie mają jeszcze miejsca na pobyt w Bułgarii, w Złotych Piaskach, bardzo przyjemna miejscowość, byłem tam w zeszłym roku. Hotel bardzo przyzwoity, piękne plaże itd.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.