Forum Dyskusyjne :: Last Minute

FAQ  Wyszukiwarka  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona Główna » Ogólne » Turystyka » Last Minute

Atrakcje turystyczne w Pieninach
Last Minute
Autor Wiadomość

dinter 

Wysłany: 2009-06-27, 20:05   

ja w zeszłym roku pojechałem na lastminute
totalny spontan. w środe kupiliśmy wycieczke a w czwartek wylot. było super.

HELEN 

Wysłany: 2009-06-29, 11:05   

dinter napisał/a:
ja w zeszłym roku pojechałem na lastminute
totalny spontan. w środe kupiliśmy wycieczke a w czwartek wylot. było super.
A to gdzie wylądowaliście? też Grecja jak koleżanki wyżej? Tak sobie myślę, że nawet taki tydzień by mnie zadowolił! A mogę wiedzieć z jakim biurem?

ola.n 

Wysłany: 2009-07-10, 09:07   

HELEN napisał/a:
Tak sobie myślę, że nawet taki tydzień by mnie zadowolił! A mogę wiedzieć z jakim biurem?
Wiesz co powiem Ci, że nie ma się nawet nad czym zastanawiać! Grecja jest cudowna i to nie tylko ze wzgląd na krajobrazy, różnorodne plaże czy wysokie temperatury! Życie tam toczy się swoim własnym rytmem, ludzie są uśmiechnięci, weseli i pełno w nich optymizmu który z całą pewnością udziela się wszystkim! Więc jedyne co mogę Ci polecić to, to żebyś przejrzała katalogi bp na 2009/2010 rok i się wreszcie na coś zdecydowała!

frue 

Wysłany: 2009-08-03, 23:04   

Ojj to prawda! Grecja jest przecudownym krajem! Ja kiedyś byłam na lastminute z ok tours w Grecji i nie żałuję! Było rewelacyjnie. Wszystko było dograne, organizacja była świetna. Nie wspominając już o kraju, który tętni życiem na każdym kroku. Można odpocząć i wyszeleć się:)

vasaa 

Wysłany: 2009-08-31, 09:16   

Ja od 3 last wybieram tylko opcję last minute. Korzystam ze strony http://www.odlotowewakacje.com

malvina 

Wysłany: 2009-10-22, 18:27   

a spotkaliście się z ofertą "first minute" kiedyś? bo sam nie wiem jak nazwać nową promocję lotu. chodzi o rezerwację biletów lotniczych. bilety są na pierwszy kwartał 2010 roku, ale trzeba je rezerwować jutro i w sobotę. czyli taki first minute w sumie, nie? co o tym myślicie?

funProject 

Wysłany: 2009-10-31, 11:24   

Na wycieczce w Turcji byłam z last minute. Po tych wszystkich aferach trochę się bałam, ale wycieczka była taka tania, że się w końcu zdecydowałam. No i było naprawdę super komfortowo. Podstawa to znaleźć zaufane biuro, które ma sprawdzoną markę (ja byłam z ok - Tours), bo nie ma sensu wydawać kasy na wakacje, które skończą się na lotnisku, albo w hotelu, w którym nie mamy wcale rezerwacji.

malvina 

Wysłany: 2009-11-05, 18:48   

jak to w hotelu, w którym nie mamy rezerwacji? mówisz o sytuacjach, w których kiepskie biuro podróży coś "niby" rezerwuje? ja jakoś chyba zawsze byłam zwolenniczką robienia wszystkiego samemu. może i czasem trochę drożej wychodzi, ale pewniej. teraz patrzę sobie na stronę lotu i znów mają promocję na bilety lotnicze. tym razem druga osoba leci za pół ceny. tak czy inaczej się opłaca jak ktoś leci gdzieś za granicę :)
można sobie promocję obejrzeć na :
http://www.lot.com/Info/PL/aspx/Content_17728.aspx

bałamut 

Wysłany: 2009-11-27, 02:28   

Widzę funProject, że jeździsz z tym samym biurem co mój brat - może się znacie. On też sobie zawsze chwalił wakacje z nimi - ponoć nigdy się nie nudził ;P. A teraz z tego co wiem myśli o zimowisku. I chyba jest jakoś tak, że jak zapiszesz się na wyjazd wcześniej, to masz taniej - takie first minute ;)

Odpowiedz do tematu