Tak sobie myślę, że nawet taki tydzień by mnie zadowolił! A mogę wiedzieć z jakim biurem?
Wiesz co powiem Ci, że nie ma się nawet nad czym zastanawiać! Grecja jest cudowna i to nie tylko ze wzgląd na krajobrazy, różnorodne plaże czy wysokie temperatury! Życie tam toczy się swoim własnym rytmem, ludzie są uśmiechnięci, weseli i pełno w nich optymizmu który z całą pewnością udziela się wszystkim! Więc jedyne co mogę Ci polecić to, to żebyś przejrzała katalogi bp na 2009/2010 rok i się wreszcie na coś zdecydowała!
Ojj to prawda! Grecja jest przecudownym krajem! Ja kiedyś byłam na lastminute z ok tours w Grecji i nie żałuję! Było rewelacyjnie. Wszystko było dograne, organizacja była świetna. Nie wspominając już o kraju, który tętni życiem na każdym kroku. Można odpocząć i wyszeleć się:)
vasaa
a spotkaliście się z ofertą "first minute" kiedyś? bo sam nie wiem jak nazwać nową promocję lotu. chodzi o rezerwację biletów lotniczych. bilety są na pierwszy kwartał 2010 roku, ale trzeba je rezerwować jutro i w sobotę. czyli taki first minute w sumie, nie? co o tym myślicie?
funProject
Wysłany: 2009-10-31, 11:24
Na wycieczce w Turcji byłam z last minute. Po tych wszystkich aferach trochę się bałam, ale wycieczka była taka tania, że się w końcu zdecydowałam. No i było naprawdę super komfortowo. Podstawa to znaleźć zaufane biuro, które ma sprawdzoną markę (ja byłam z ok - Tours), bo nie ma sensu wydawać kasy na wakacje, które skończą się na lotnisku, albo w hotelu, w którym nie mamy wcale rezerwacji.
jak to w hotelu, w którym nie mamy rezerwacji? mówisz o sytuacjach, w których kiepskie biuro podróży coś "niby" rezerwuje? ja jakoś chyba zawsze byłam zwolenniczką robienia wszystkiego samemu. może i czasem trochę drożej wychodzi, ale pewniej. teraz patrzę sobie na stronę lotu i znów mają promocję na bilety lotnicze. tym razem druga osoba leci za pół ceny. tak czy inaczej się opłaca jak ktoś leci gdzieś za granicę
można sobie promocję obejrzeć na :
http://www.lot.com/Info/PL/aspx/Content_17728.aspx
bałamut
Wysłany: 2009-11-27, 02:28
Widzę funProject, że jeździsz z tym samym biurem co mój brat - może się znacie. On też sobie zawsze chwalił wakacje z nimi - ponoć nigdy się nie nudził ;P. A teraz z tego co wiem myśli o zimowisku. I chyba jest jakoś tak, że jak zapiszesz się na wyjazd wcześniej, to masz taniej - takie first minute
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.