Wysłany: 2008-07-09, 17:35
To ja też się poprawię:
Warszawa, bo znam tu wiele fajnych osób i zawsze jest co robić (w końcu stolica)!
A na Helu wybrałbym Hel - bo jest cudownie położony, bo jest niedoceniony przez wczasowiczów, bo śmiga tam patrol Crunchips
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 1464 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2008-07-10, 11:45
znalazłąm miasto, do którego mogłabym się przeprowadzić z Poznania: Kraków tylko i wyłączznie (z tych miast co znam ofc)
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Wysłany: 2008-07-11, 10:11
Kraków... mmm, ma jedną, zasadniczą przewagę (z punktu widzenia imprezowicza) nad Warszawą - skupienie ogromnej ilości lokali w jednym miejscu i zawsze zapełniony ludźmi rynek.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.