oj tak... Wrocław.. zakochałam sie w tym mieście.
Jak nie to Sopot, miasto z klimatem..
Albo... Jelenia Góra.. ale to na emeryturę, bo tam nic sie nie dzieje
_________________ try it, use it, feel it!
Lipers
Wysłany: 2008-03-30, 16:04
Ja wybrałbym Gdynię, ponieważ uwielbiam widok morza i statków, milo zapewne jest spacerować z dziewczyną wzdłuż plaży
Wrocław, miasto spotkań!
W zasadzie jak tylko ktoś tu przyjedzie i poobserwuje rynek wrocławski przez całą dobę, to jest w stanie zobaczyć różne 'typy' mieszkańców tegoż miasta, ich żywiołowość, rytm, urodę ^^
Nie wspominając juz o klimacie wieczornych eskapad. Do wyboru, do koloru. Każdy cos dla siebie znajdzie i to jest tak fajnie, skrzętnie pomyślane, że nie otumania różnorodnością, ilością świateł. Jest dobrze wkomponowane w nastrój i klimat uliczek, kamieniczek, posągów, KRASNOLUDKÓW! xD
Przenajlepsze miasto.
_________________ Taniec jest jak powietrze.. Zacznijmy oddychać ;-)
Jeśli już miałabym sie gdziekolwiek przenieść to wybrałabym Poznań - a klimat tego miasta, całkowici inny od Warszawy [do której się przenoszę na czas studiów]. W lato - Gdańsk. Za całokształt. A tak na codzień wolę moje małe miasto - za co? za przywiązanie, bo lubię to, co znam, daje mi bezpieczeństwo, nie ma hałasu, brudnych ulic i anonimowości.
_________________ "Śniada cera, kocie oczy z tęczówkami w kolorze gorzkiej czekolady, nieduże, pełne usta i burza czarnych włosów. [...] Na dodatek szczęściara chrzani odchudzanie. Bezczelnie wcina wszystko, na co ma tylko ochotę...", bo "W życiu piękne są tylko chwile..."
Będę wieczorem....
No co Ty! Ja tęsknię za anonimowością. Zawsze jak idę na miasto to kogoś spotkam. Jest to niekiedy niewygodne, bo kiedy czasem chcesz coś kupić to musisz szukać kolejnego sklepu, żeby nikt nie widział. Taka Warszawa- to jest coś!
_________________ ``You were everything, everything that I wanted THAT I WANTED
We were made to be, supposed to be, but we lost it BUT WE LOST IT
All the memories, so close to me, just fade away
All this time you were pretending
So much for my happy ending ``
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.