No cóż, byłem w Krakowie, więc nie wyskakuj mi z tym, że ktoś mi go zareklamował. Byłem, zobaczyłem, wrażenie zwyciężyło.
*Apple
Wysłany: 2007-03-17, 11:48
A ja byłam i w Karowie i w we Wrocławiu. W tym drugim to nawet tramwaje do porządku jeździć nie potrafią-o mało co mnie nie rozjechały!
Ale to nie o to chodzi. Cholernie ważniackie miasta, które mnie wkurzają.
Nie są warte ani grosza!
W tym drugim to nawet tramwaje do porządku jeździć nie potrafią-o mało co mnie nie rozjechały!
tramwaje jezdza okreslonymi trasami, otworz oczy, to dluzej pozyjesz.
Apple napisał/a:
Cholernie ważniackie miasta, które mnie wkurzają.
Nie są warte ani grosza!
nie tobie o tym sądzić. jeśli komuś sie te miasta podobają, to co ci do tego? przestań negować zdanie innych, skoro sama założyłaś taki temat i najwyrazniej jestes ciekawa czyichś opinii, to nie wymagaj od nikogo, że będzie chcial ci wejsc w tylek piszac o Warszawie, bo tobie sie Wawa podoba.
no i tak poza tym - stolica faktycznie nie jest "ważniacka", ni chu chu.
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
Widocznie byłaś za krótko... Gdybyś widziała Kraków o każdej porze roku i dnia, to może wiedziałabyś o co chodzi. Jedyną rzeczą do której można się doczepić w Krakowie to gołebie
krakow...? starowka jest super ale pozostala czesc iasta straszy co druga kamienca sie sypie - tego miasta niestac na remonty czy jak ...? juz chyba w lepszm stanie jest wawa
Wiek: 23 Dołączyła: 14 Sie 2006 Posty: 2326 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2007-03-24, 22:39
Tofman napisał/a:
krakow...? starowka jest super ale pozostala czesc iasta straszy co druga kamienca sie sypie - tego miasta niestac na remonty czy jak ...? juz chyba w lepszm stanie jest wawa
gdzie? ;-)
owszem są kamienice w strasznym stanie, ale urząd miasta nie będzie sponsorował prywatnych właścicieli.
Mieszkam we Wrocławiu ;D
i nie mam zamiaru się wynosić ^^
ale jak coś to mogłabym mieszkać w Szczecinie, Kołobrzegu, Zielonej Górze ;D lub w Gorzowie Wlkp. ;P
_________________ I-I-I-I-I-I
I be buggin'
Cuz all these fake thugs is tryna press up
I need a boss like (hey!)
Who's flossing like (hey!)
Tossin' dough like (hey!)
That drives me crazy!
Z polskich miast najbardziej lubie ZDZIESZOWICE może nia ma tam zbyt
dużo fajnych miejsc do zwidzania, ale jestem tam w każde wakacje
i uwarzam że jest tam zajebiście. Najlepiej jest na łuku i na pomniku
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.