Ja jestem w Kazimierzu Dolnym conajmniej raz w roku, na Festiwalu Filmów :-)i bardzo mi się tam podoba, miasto to ma swój urok, klimat, nie do porówniania ech..niestety w tym roku odwołali Festiwal (grrrrr ) więc pewnie nie pojade, ale polecam bardzo wszystkim Kazimierz jest piękny... i te nocne spacery nad wisłą.. mrrr
Ja bylem raz kilka lat temu (jak bylem w podstawowce) Najbardziej utkwily mi w pamieci ruiny jakiegos tam zamku i jakas wierza z ktorej byl widok na Wisle - pamietam jak balem sie wlezc tam bo schody byly drewniane i balem sie ze sie zawala
Ja do Kazimierza jeżdze kilak razy w roku Miasto ładne małe Ma ten urok Jak byłem mały to kochąłem to miasto głownie za pistolety na kulki i inne zabawki
Ja również byłam w Kazimierzu pare razy i to miasto wywarło na mnie świetne wrażenie... Spacery nad Wisłą,widok z Góry Trzech Krzyży itp...poprostu super
_________________ *Życie nauczyło mnie wiele,jeszcze więcej przyjaciele!!!*
Niestety jest to jedno z niewielu miejsc w Poslce ,których nie widziałem.
Kazimierz Dolny nad Wisłą marzy mi się i to bardzo niestety nie planuje narazie wizyty w tym pięknym, urokliwym miasteczku. : (
Oprócz Kazimierza chciałbym jeszcze zwiedzić zachodnia stronę Polski - Zieloną Góre, Gorzów Wlkp i okolice.
_________________ "Nie ważne co czytasz: Koran, Torę, Biblię bądź dobrym człowiekiem a zło samo zniknie."
Uwielbiam to miejsce i jak jest troszkę czasu to staram się tam przyjeżdzać z chłopakiem, ma niesamowity klimat, może troszkę za dużo ludzi ostatnimi czasy tam przyjeżdża, ale jakoś to przeżyję bo staram się tam zaglądać poza sezonem. poza tym suuper, suuuper architektura, te małe domki z kamienia, cudo, jak w bajce
kiedys dosc czesto tam jezdzilam bo mialam dzialke niedaleko Kazimierza... ładne miasteczko... ale działke sprzedalismy i teraz tam nie bywam... podobalo mi sie... tylko zeby dostac sie do najciekawszych miejsc trzeba pokonac sporo schodkow...
_________________ ... ŻYJ SZYBKO ...
... KOCHAJ MOCNO ...
... UMIERAJ MŁODO ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.