Siedze przed internetem i nie moge sie zdecydowac co wybrac Francje a moze Hiszpanie, a moze cos innego, podzielcie sie swoimi pomyslami i sugestiami co wybrac. przedstawie kilka do wyboru na jakimi sie zastanawiam.
ja bym wybierała między Hiszpanią a Portugalią. w Hiszpanii życie nocne jest bardziej widoczne, to prawda, ale za to Portugalia jest czystsza ;P
Zresztą nie wiem czego oczekujesz po takiej wycieczce.. chcesz leżeć plackiem na plaży/zwiedzać/szaleć?
_________________ Taniec jest jak powietrze.. Zacznijmy oddychać ;-)
liveportal
Ja bym wybrała portugalie bo tam jeszcze nie byłam.Ale polecam hiszpanie bo jest super ale francja tez spoko a szczególnie paryż i zamki nad loara.Polecam:)
Ja polecam Turcję, byłam w tamtym roku i byłam bardzo mile zaskoczona, kraj nie odskakuje bardzo od standardów europejskich. Ale uwaga nie proponuje mieć wypadków (nie ratują tam ludzi, bo uważają że wtedy Allach ich wzywa do siebie ), nie no ale tak poważnie, to jest to kraj piękny, pod względem historycznym i kulturalnym. Jeśli ktoś jest bardziej tym zainteresowany jamoge pisać o tym godzinami ale wiem że tu chodzi o Francję - Portugalię, więc nie rospisuje się.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.