ja bym z chęcią odwiedziła kraje skandynawskie i egzotyczne- takieś Hawaje, Haiti
ile bym dała za takei podróze? to zalezy ile bym miała w ogóle
_________________ "Koszykówka jest jak religia-wiele osób ją praktykuje, ale nikt do końca jej nie rozumie"
Anka
Wysłany: 2006-08-17, 12:12
Moja podróż marzeń odbędzie się najprawdopodobniej w przyszłe lato
Pojadę rowrekiem dookoła Polski
Brakuje mi jak narazie towarzysza Ale mam nadzieje,ze wkrótce znajdzie się chetny
A kasa..jak z ta kasą... mam nadzieję,ze satrzy mnei wspomoga i z jakieś 300 zł mi dają na przezycie!
ale nie wiem czy to starczy
Wysłany: 2006-08-17, 14:50
ja jak bede mial kase wroce na korsyke bo to wyspa jaka poprostu kocham i bedac tam ostatnio przyesieglem sobie ze tam jeszcze wroce a tak to jeszcze NY i LV (vegas:P)
_________________ Nie zażywajcie narkotyków, nie uprawiajce seksu bez zabezpieczenia, nie używajcie przemocy. Zostawcie to mnie!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.