ostatnio na 3 tygodnie miałam tylko stowe.. bo to byl oboz harcerski. raz w miescie bylismy takto caly czas w lasie abo plaza xD a jednak stowa to za malo bylo xD pozyczalam )
Zależy gdzie jade.... W Polsce sporo wydaje (ok. 200 dziennie czasami)
*faris
Wysłany: 2007-02-19, 13:18
Jak na wycieczkę szkolną... To biorę ok. 100-200 zł i czasem mi trochę zostaje xD
A na wakacjach zazwyczaj siedzę w domu, ale jak już gdzieś... To też mniej więcej w takich granicach.
Jak byłam na koloni to miałam 200zł na 16 dni i przywiozłam do domu jeszcze 50zł xD
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
niewiele, biore zawse więcej kasy - tak na wszelki wypadek, ale nie wydaje wszystkiego , zdaża się że przywoże więcej niż wzięłam =]=]
_________________ . . .
musicie byc jak szalona rzeka
jak tajfun który obala mur
a jednocześnie tak tajemniczy
jak księzyc co wygląda tu zza chmur
. . .
ja zawsze biore np. na wycieczke trzy dniową 150/250 zł. ale zawsze dużo dużo mi zostaje. Np. ostatnio byłam w Austrii i miałam 80 euro i chyba 150 zł. Straciłam 8 zł, na gazete, i 3 euro na karuzele, i 2,50 na hot doga :DReszte przywiozłam i schowałam
Wysłany: 2007-05-21, 19:06
Jednej kilkudniowej wycieczki wydałem 160 zł na jedzenie w 3 dni... w tym 50 zł na żelki... do dziś sobie to wypominam... jak można tyle kasy wydać na słodycze.... już nigdy więcej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.