zależy od tego gdzie jadę i z kim. różnie od 150 zł do 400. rozbieżność spora, ale to zależy od wielu czynników. bo np. gdy sama mam sobie jedzenie zapewnić to więcej kasy leci itd itp.
_________________ podtrzymywałeś moją głowę
nie roztrzaskałam skroni
o podłogę - póki co
Wiek: 58 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 823 Skąd: ciemna dolina
Wysłany: 2007-06-21, 12:03
Wydaje ile mam. Bez względu na to ile wezmę ze sobą pieniędzy.
_________________ "Wojna polega na wprowadzaniu w błąd. Jeśli możesz udawaj, że nie możesz; jeśli dasz znać, ze chcesz wykonać jakiś ruch, nie wykonuj go; jeśli jesteś blisko, udawaj, żeś daleko; jeśli wróg jest łasy na małe korzyści, zwabiaj go; jeśli w jego szeregach dostrzegasz zamieszanie, uderzaj; jeśli jego pozycja jest stabilna, umocnij i swoją; jeśli jest silny, unikaj go; jeśli jest cholerykiem, rozwścieczaj go; " Sun Tzu
hm... to zalezy gdzie jade i na ile. Ale raczej nie wydaje wszystkiego. Pozniej po prostu juz nie mam na co i mi szkoda wydawac pieniadze na jakies pierdoly. W gory wzielam 200zl na 2tyg. wydalam okolo 130zl.
_________________ 'You are the light that's leading me to the place where I find peace again'
Wiek: 23 Dołączyła: 14 Sie 2006 Posty: 2326 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2007-07-01, 16:19
w ten weekend (od piatku rano, do dzisiaj do 16:00) wydałam zabójcze 40zł.
dojazd miałam za free, nocleg w hoteliku także za free, drinki i wejściówki na imprezy także za free, jedzenie także... więc na co wydałam 40zł? połowę na papierosy, a resztę na drobne zachcianki ;-) to jest to ;-)
_________________ Wolę, gdy ludzie popierają mnie ze strachu niż z przekonania. Przekonania są zmienne, strach zawsze jest ten sam.
Kocham wszystkie dziewczyny i chlopaków z duzym piernikiem.
[ Dodano: 2007-07-04, 20:57 ]
Zawsze staram się wydawać jak najmniej. A to z powodu mojego chytrego charakteru. Wydatki ograniczam do minimum, co jest naprawdę opłacalne
Ostatnio zmieniony przez princess 2007-07-04, 19:58, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.