Wiem ze był już taki temat, ale ja zakładam jeszcze jeden, bo chciałabym się dowiedzieć jak tam jest i w ogóle.. Planuje w tym roku tam pojechać Moze ktoś był i moze cos powiedziec o tym, albo ktoś się moze też w tym roku wybiera?
*Apple
Wysłany: 2008-02-08, 14:18
Ja tam akuratnie nie byłam, ale moja koleżanka tak i jej odczucia nie były zbyt pozytywne. Było strasznie gorąco i widoki takie sobie.
Ja tam nie wiem, ale myślę, że samemu trzeba to zobaczyć i przeżyć.
Do Hiszpanii mam zamiar pojechać kiedyś w czasie wakacji studenckich ;-)
Hiszpania jest cała fajna i piękna. Polecam ja nie żałuje że właśnie tam pojechałam na wakacje, a nie gdzieś indziej gdzie miałam zaplanowaną wycieczkę.
Wysłany: 2008-04-30, 15:22
a ja wlasnie mieszkam w hiszpanii i z calego serca polecam spedzenie tu wakacji. faktycznie jest strasznie goraco. teraz jest kwiecien a temperatury dochodza do 35st w cieniu wiec co bedzie w lipcu czy sierpniu? :o mozna sie usmazyc. w tamtym roku w sierpniu nie mozna bylo wyjsc z domu do godziny 18 bo nie dalo sie wytrzymac. slonce jest tu tak wysoko, ze prawie nie ma nigdzie cienia. ale poza tym jest super. przepiekne widoki, przesympatyczni ludzie. ja mieszkam w madrycie ale polecam poludnie, np. Valencje. Bo tu nawet wody nie ma, tylko gory.
zycze udanych wakacji
_________________ Kobieta nie jest po to, aby ja rozumiec ale po to, by ja kochac
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.