Bylam w Hiszpani tzn na Majorce.Ludzie tam nie gnaja tak jak my...Maja czas dla siebie.Wszystko odkladaja na "jutro"heheheh po Hiszpansku maniana(to slowo slyszalam kilka razy dziennie bo tam pracowalam)U nas raczej jest dziwne ze 40 letni facet idzie na dyskoteke i bawi sie z 20 latkami a tam to normalne.Ludzie nie patrza na kolor skory(choc tez sie zdarza ale rzadziej niz u nas),narodowosc...i to mi sie podoba!ciesza sie zyciem i biora z niego jak najwiecej.
Ja tam poczulam taki spokoj ducha
och...wspaniale bylo...ale mam nadzieje ze jeszcze tam wroce
A ja tam praktycznie codziennie jestem, wszystko super ładnie i pięknie no ale zawsze jest coś nie tak. Gdyby mi się to połączenie internetowe tak nie rozłączało
A ja tam praktycznie codziennie jestem, wszystko super ładnie i pięknie no ale zawsze jest coś nie tak. Gdyby mi się to połączenie internetowe tak nie rozłączało
[ Dodano: 2007-01-05, 19:13 ]
hmmm jak gdzie jestes???Na Majorce/??
A no teraz to przeczytałem jeszcze raz i jakoś chyba nie do końca jest tak jak powinno Chodzi o to że sobie siedzę przed monitorkiem i normalnie przeglądam stronki z hiszpania
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.