ja jade gdzie sie trafi...pewnie nawet by mnie do rumuni posłali brat jeździ swoimi drogami a rodzice to już nie mój interes... często góry, albo jakieś jezioro
_________________ All good things come to an end...
;]
Wysłany: 2006-08-12, 21:16
rodzice ..... ale to sie zmieni ale z nimi jest jeden plus jakiego nie mam przy znajomych oni zawsze placa a tu ...
_________________ Nie zażywajcie narkotyków, nie uprawiajce seksu bez zabezpieczenia, nie używajcie przemocy. Zostawcie to mnie!!
Witam Cie Gość, po ciemnej stronie mocy
Anka
Wysłany: 2006-08-17, 11:39
Mama przeważnie proponuje, a my raczej sie zgadzamy
Ale od nowych wakacji, sama juz będe jeździc na wakacje
Jadę w podróż rowerową dookoła POlski
Jak ktoś chętny, pisać
Pieniądze decydują.
Jest kasa to się jeździ ,brak jej to się siedzi na miejscu.
A tak jeżeli pytasz kto najczęściej 'rzuca' pomysłami to taką osobą w domu jest zdecyowanie mama.
Chociaż inni domownicy takze jakiś tam wpływ na miejsce ,w które mamy jechać mają.
_________________ "Nie ważne co czytasz: Koran, Torę, Biblię bądź dobrym człowiekiem a zło samo zniknie."
Wiek: 23 Dołączyła: 14 Sie 2006 Posty: 2326 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2006-08-21, 13:14
Sama jeżdżę (tzn ze zanjomymi) więc moja mama raczej się nie wtrąca w nasze decyzje :-)
_________________ mrau...
Moni
Wysłany: 2006-08-25, 12:45
U mnie ja i moj brat sami se wybieram jakies obozy lub kolonie i kaze jedzie gdzie chce...tylko najlepiej zeby w tym samym terminie bo wtedy moi rodzice moga sobie wyjechac bez nas:p
*Apple
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.