Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 1486 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2008-03-25, 02:21
Sun Hai napisał/a:
Omówcie mi swoje myśli jak tam jesteście ,na niby xD
Mur Chiński, takie coś zbudowane z cegiełm, widziane z kosmosu.
Durny temat.
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Wysłany: 2008-08-05, 22:33
Chiny... z tego co ciągle słyszę i czytam to pod wieloma względami nie jest to wspaniały kraj... łamanie praw człowieka, praw zwierząt itd... ale pod względem turystycznym powinno być ciekawie ja w tym roku na Majorce byłam ;p
W Chinach nigdy nie byłam i oczywiście z milą chęcią bym tam pojechała;) Chociażby dla samego Muru Chińskiego;)
Magda93 napisał/a:
łamanie praw człowieka
Prawa są tam notorycznie łamane. Ludzie pracują cały dzień na miskę ryżu, a np. tacy Amerykanie nie mają o tym pojęcia. Wielu Chińczyków poprzez indoktrynacje myśli, że w innych krajach jest znacznie gorzej i cieszą się z tego co mają.
Ale Chińczycy do boju!! Olimpiada za 2 dni więc walczcie o swoje prawa, niech świat zobaczy jak to u "Was" jest naprawdę;)
heh to niemożliwe Oni tam traktują wypowiedzi i rozkazy "władzy" jak swój chiński Dekalog.On im powie jutro kopiemy wszyscy ziemniaki to wszyscy kopią. Taką małą żółtki mentalność
_________________ "Jestem śląskie dziecko, i Ślązakiem zginę
Kocham śląską ziemię, i śląską krainę"
J. Ligoń
heh to niemożliwe Oni tam traktują wypowiedzi i rozkazy "władzy" jak swój chiński Dekalog.On im powie jutro kopiemy wszyscy ziemniaki to wszyscy kopią. Taką małą żółtki mentalność
hehe. No mimo wszystko coś tam się dzieje;) Ci co nie ulegli propagandzie działają;) Za 2 dni Pekin, więc jak nie teraz to kiedy?
Dżem napisał/a:
Taką małą żółtki mentalność
Wszystko przez tą politykę "zamkniętych drzwi". Żółtki nie wiedzą co się na świecie dzieje i posłusznie harują myśląc, że to oni mają najlepiej. Oj ta władza, co ona potrafi zrobić z człowiekiem.
Wszystko przez tą politykę "zamkniętych drzwi". Żółtki nie wiedzą co się na świecie dzieje i posłusznie harują myśląc, że to oni mają najlepiej. Oj ta władza, co ona potrafi zrobić z człowiekiem.
w ankiecie nie ma miejsca na moja odpowiedz:P
ja chetnie tam polece w najblizszym czasie moze w przyszlym roku? hm. kolejny fascynujacy kraj z zupelnie inna kultura
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.