w niedziele wyjeżdżam i do bagażu podrecznego czyli do mojej niezawodnej torebki zapakuje błyszczyk, lusterko, tusz do rzęs (ah te kobiety ) telefon, paszport i legitymacje,
hmm...telefonik, portfel (jakiś dokument tożsamości), mp3, grzebień lub szczotaka, nospa, apap, okulary (przeciwsłoneczne i takie normalne), gumy...chyba tyle a i jeszcze pomadke ochronną. chyba wszystko?!
_________________ All good things come to an end...
;]
Anka
ja wyjezdzam w ten czwartek do turcji.
ale niestety jest zakaz wnoszenia jedzenia do kabiny!!
kurde jak ja wytrzymam 2godziny!?
więc wezme kilka gazet zeby mi sie nie nudzilo. aparat, kamere i to chyba wszystko
[ Dodano: 2008-06-27, 15:08 ]
o co chodzi RUGER? xD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.