Opisów jest bardzo dużo - porozdzielane są one na liczne na kategorie. Chyba każdy znalazłby tego, co potrzebuje i to dość szybko. Graficznie jest skromnie, bez przepychu ,wielu bajerów co mi osobiście się podoba.
Minus to reklama google po prawej stronie, reklama na samej górze, oraz jakiś taki początek strony niezbyt ciekawy (chodzi mi o ten napis, informujący i odsyłający na forum).
Ale ogólnie na plus. Jeśli miałbym oceniać w szkolnej skali to dałbym 4+.
_________________ "Nie ważne co czytasz: Koran, Torę, Biblię bądź dobrym człowiekiem a zło samo zniknie."
A ja w sumie to jeszcze nie wiem czy mi się podoba czy nie bo dopiero się dołączyłam. Ale jak ktoś ma ochotę mnie troszkę po tym wszystkim "oprowadzic" i pokazac co i jak to będę bardzo wdzięczna
A ja w sumie to jeszcze nie wiem czy mi się podoba czy nie bo dopiero się dołączyłam. Ale jak ktoś ma ochotę mnie troszkę po tym wszystkim "oprowadzic" i pokazac co i jak to będę bardzo wdzięczna
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.