Ja opisem informuje inne osoby o moim humorze, co u mnie słychać itd. zawsze daję jakiś sensowny opis (tak mi się wydaje). Czasami lubię również porozmawiać poprzez opisy x]
Wysłany: 2008-01-27, 08:57
Informowania, prowokowania, wkurzania, podniecania się i wyrażania obecnego stanu emocjonalnego… zazwyczaj siedze na niewidoku z stałym opisem lub wcale.
_________________ Nigdy nie bedziesz pewien niczego
zwykle w statusie ustawiam grozby pod czyims adresem... zwykle adresat owych grozb jest bardzo ogolny... zazwyczaj w statusie gonie za skurw*s*nami albo w nich strzelam... czyli w skrocie do okazania mojej bulwersacji niektorymi zachowaniami ludzi.
Do wyrażenia stanu jaki ogólnie mi towarzyszy. Prawde mówiąc, rzadko kiedy zmieniam opisy.
_________________ Chce byś wysłuchał tych słów o jedno proszę pozwól
Znajdź w sobie silę na dobro na wiedzę i na rozum
Zatrzymajmy się w pędzie nikt nie pamięta po co biegnie
Czy na pewno po szczęście czy sam bieg nie jest biegu sensem
Nic nie jest pewne ja przecież sam wciąż pytam
Szukam sposobów by kiedyś polecieć jak Ikar
Na skrzydłach tej wolności
I jeśli mam jak on spaść to spadnę jak on
Ale szczęśliwy bo żyłem naprawdę..
Farel
Wysłany: 2008-04-20, 21:18
W opisie wyrażam swoje emocje oraz informacje co robie.
żeby opisać mój zły humorek(radze wtedy nie pisać), albo dobry, wtedy jestem happy. Ostatnio lista gadu mi się skasowała to dałam opis i każdy mi przysłał swój numer.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.