Alusqa
Wysłany: 2007-10-25, 18:52 Co piszecie na statusie?
Siemka.
Chciałabym się dowiedzieć co piszecie w statusie?
Pionowe robicie?
Ja najczęściej pisze co robie lub co się dzisiaj u mnie ciekawego wydarzyło. A jak się nudzę to "Nudy".
Nie daje pionowych opisów. Wielu ludzi one denerwują. łącznie ze mną.
Ludzie! to w tym oknie gg zajmuje dużo miejsca i jak szuka się jakiejś osoby to, to utrudnia.
Wielu pomyśli "Przecież to tak dużo czasu nie zajmuje". A ja ci powiem. Tak.. Ale jak już 3 osoby tak zrobią? To klapa.
Pozdrooo
Wysłany: 2008-04-12, 23:05
zwykle fragment tekstu jakiegoś fajnego kawałka albo 'nudy.' ;]]]]
_________________ Bo zapewne zżarła by nas ta europeizacja gdyby nie Papa Rydzyk i jego
radiostacja!
Nie jest dobrze, ale nic to Radio Maryja uratuje polski hip-hop!
[Łona]
U mnie może 15 osób tak zrobic i tak mało czasu to zajmie, bo wystarczy zaznaczyć pierwszą osobę z brzegu i wpisać pierwsze litery imienia bądź nazwiska ( np. masz kogoś zapisanego Kowalski Jan to wpisujesz "Kowal" i juz masz)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.