Wysłany: 2007-04-07, 23:37 video rozmowy Skype: tofik-skype
video rozmowy
- czy zdarza wam sie rozmawiac w ten sposob
- probowaliscie tego czy nie - dlaczego tak/nie
- jakiego z dostepnych na rynku komunikatorow ofrujacych takie rozwiazanie uzywacie i dlaczego (skype, tlen, Windows Live Messenger itd..)
gdyby komukolwiek cokolowiek w tym temacie przyszlo do uba to niekrepujcie sie
Ostatnio zmieniony przez Tofman 2007-04-07, 23:38, w całości zmieniany 1 raz
Wiek: 23 Dołączyła: 15 Sie 2006 Posty: 2265 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2007-04-07, 23:40
Rozmawiam przez skype czasami korzystając z tej opcji. Najczęściej z moim prawieże 'bratem' M., albo z L. moją, z którą się naradzam co do ciuszków, makijazu i innych babskich spraw.
Nie lubię natomiast rozmów z obcymi za pomocą kamery, gdyż wszyscy chcący tego typu rozmów kojarzą mi się automatycznie z onanistami z czata ;-)
skype jak dla mnie najlepsze. Ja najczęściej przez kamerke rozmaawiam z rodzinką. Kuzyni siedzą w niemczech wiec mało sie widzimy. Kamerka świetne rozwiązanie w komunikacji wirtualnej. Niektórych krepują takie rozmowy niewiem dlaczego, przecież w normalnych relacjach tez patrzymy jeden na drugiego ehh.
Wysłany: 2008-07-22, 04:38
Zdarza się, zdarza... Za pośrednictwem Skype'a. Dlaczego? Bo zmusiła mnie do tego obecna sytuacja - chłopak za oceanem. Wideorozmowy z nieznajomymi? Nie, to nie dla mnie...
Minusy - możliwość robienia zdjęć podczas rozmowy (uzbierała się spora kolekcja zdjęć, na których mam głupie miny, bo np. byłam w trakcie mówienia albo na coś się zapatrzyłam) Na dodatek, nie wiedzieć czemu, kamerki czasem nie wytrzymują napięcia...
Ostatnio zmieniony przez _She_ 2008-07-22, 04:39, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.