witam!
Mam maly problem z mobilnym gg... jest cos takiego ze jak wlacze gg na komorce to pisze cos takiego.. "Blad sieciowy ... nie mozna ustalic aktualnego numeru wersji aplikacji z powodu bledu komunikacji z serwerem wersji. aplikacja zostanie zamknieta." dodam ze mam skonfigurowane polaczenie z wap a moj telefon to se k750i
jak sie nie znasz to sie nie odzywaj! jakbys chcial wiedziec to gg mobilne jest na se k750i od razu zainstalowane!! chcesz to poszukaj w google i zobac zliste telefonow na ktore jest moblne gg!!
_________________ Pozdrowienia dla wszystkich pozdrowiających ^^
Wysłany: 2008-03-16, 08:15
Może nie masz kasy na komie ? xd Nie wiem moze tez to byc wina tego wlasnie komunikatora proponował bym (jeśli masz kabel USB) ściągnięcie z jakiejs strony z darmowymi grami tam napewno będzie Gadu-Gadu i wgrac go na kome ... musisz poszperac w necie ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.