Nie przesyłam ich nigdy dalej. Nie lubię ich ,ale bardziej denerwujace jest chyba dla mnie ,gdy odzywa sie ktos anonimowy po czym po napisaniu jednego zdania daje mi jakiś link na gadu i sie wiecej nie pojawia.
Oczywisćie na stronę z wirusem nie wchodzę ,ale ostatnio takich wiadomości mam coraz więcej.
Łańcuszków też jest sporo:
Cytat:
PAMIĘTNIK*Drogi pamiętniku: Jestem na łóżku w szpitalu, doktor mówi, że będą mnie operować i mogę tego nie przeżyć. Potrzebuję nowego serca, potrzebuję również kogoś kto mógłby mnie podeprzeć w tych trudnych momentach, ale mój chłopak jeszcze nie przyszedł. Drogi pamiętniku: operacja skończona, lekarze mówią, że wszystko poszło zgodnie z planem, że się udała, ale ja nadal potrzebuje kogoś, kto mnie mógłby wesprzeć w tych trudnych chwilach, ale jego cały czas nie ma. Drogi pamiętniku: Minął już tydzień, wyszłam ze szpitala, wszystko ze mną w porządku, mój chłopak nadal nie przyszedł, wiec teraz postanowiłam pójść do niego, bo bardzo się tym przejmuję. Drogi pamiętniku: Byłam u niego, długo waliłam w drzwi, ale nie było nikogo, weszłam do środka, drzwi były otwarte i na stole leżała kartka papieru, która mówiła: „Kochanie wybacz mi, że nie mogłem cię wesprzeć w tych trudnych momentach, a tak wiem, że tego potrzebowałaś. Chciałem zrobić ci prezent, moje serce już dla mnie nie bije, ale jestem szczęśliwy, że mogę Ci je dać, że nadal żyje w Tobie… KOCHAM CIE Dziś o północy twoja prawdziwa miłość zauważy, że Cię kocha. Coś ładnego jutro miedzy 13-16 się zdarzy w Twoim życiu, obojętnie gdzie będziesz w domu, przy telefonie albo w pracy. Jeśli zatrzymasz tego maila, nie podzielisz się tą piękną historią,a o nie znajdziesz szczęścia w 10 najbliższych związkach, nawet przez 10 lat. Dlatego wyślij ten tekst do 10 osób jak najprędzej. Jutro rano ktoś Cię pokocha. Stanie się to równo o 12.00. Będzie to ktoś znajomy. Wyzna Ci miłość o 16.00. Jeżeli nie roześlesz tego, do przynajmniej 20 osób w ciągu 10 minut! NIKT JUŻ CIĘ NIE POKOCHA Wyślij to do wszystkich osób, które masz na liście gg (DO MNIE TEZ)
Cytat:
Papiez kiedy umarl mial 85 lat -> 8+5=13 Godzina smierci: 21:37 -> 2+1+3+7=13 Data smierci: 02.04.2005 -> 0+2+0+4+2+0+0+5=13 Postrzelony 13 Maja 9+3+0+1=13 - liczba dni pontyfikatu. Zmarl w 13 tygodniu roku. JAN PAWEL DRUGI - 13 liter czy to zbieg okolicznosci przeslij to dalej niech inni mysla Sorry, ale musi sie spelnic. ... Pomysl sobie zyczenie a zobaczysz co sie stanie... Zacznij myslec o czyms czego naprawde pragniesz, To funkcjonuje. Osoba, ktora mi wyslala ta wiadomosc powiadziala, ze jej zyczenie spelnilo sie w 2 dni po odczytaniu tej wiadomosci. Wypowiedz zyczenie jak skonczy sie odliczanie: 10... 09... 08... 07... 06... 05... 04... 03... 02... 01... ****Wypowiedz zyczenie**** Wyslij te wiadomosc w ciagu 10 minut do 10 osob Jesli tego nie zrobisz stanie sie przeciwnosc Twojego zyczenia
Dwa z dnia wczorajszego.
_________________ "Nie ważne co czytasz: Koran, Torę, Biblię bądź dobrym człowiekiem a zło samo zniknie."
szczesciara... do mnie prawei codzienie ktos przysyła łancuszek a co najlepsze że z nómerów których nie mam w kontaktach.. teraz juz nawet niesprawdzam w katalogu kto to tylko odrazu klikam na zablokuj...
Na moim gg jest już okolo 200 numerów zblokowanych <lol>
Wysłany: 2006-08-18, 16:25
Tojest prawdziwa plaga Całe szczęście że ostatnio nie dostaję ale pare dni temu ktoś mi porzesłał takie farmazony:
Cytat:
około 200 km
na godzine. Dziewczyna: Zwolnij, boje się. Chłopak: Nie bój się jest fajna
zabawa... Dziewczyna: Proszę zrobię wszystko jak zwolnisz. Chłopak: Dobrze,
przytul mnie bardzo mocno. Dziewczyna: Dobra, dobra ale zwolnij (Dziewczyna
go przytuliła) Chłopak: Czy mogłabyś ściągnąć mój kask bo mi przeszkadza i
założyć na siebie (Dziewczyna zdjeła kask z jego głowy i włozyła na
siebie) Chłopak: A teraz mnie pocałuj i powiedz ze
mnie kochasz. Dziewczyna: Kocham Cie. (Dziewczyna pocałowała go)
Następnego dnia w gazecie: >W wczorajszym wypadku dwuosobowym który sie
wydarzył w miescie zgineła jedna osoba, okazało sie że kierowca motoru, w
połowie drogi dowiedział sie ze jego hamulce nie działają, a więc dał
swojej dziewczynie kask i kazal jej powiedziec ze go kocha i poczuć
ostatni pocałunek po czym oddał swoje życie dla niej." Dziś o północy
twoja prawdziwa miłość zauważy, że Cię kocha. Coś ładnego jutro miedzy
10-11
się zdarzy w Twoim życiu, obojętnie gdzie będziesz w domu, przy telefonie
albo w pracy. Jeśli zatrzymasz tego maila, nie podzielisz się tą piękną
historią,a o nie znajdziesz szczęścia w 10 najbliższych związkach, nawet
przez 10 lat. Dlatego wyślij ten tekst do 10 osób jak najprędzej. Jutro
rano ktoś Cię pokocha. Stanie się to równo o 12.00. Będzie to ktoś
znajomy. Wyzna Ci miłość o 16.00. Jeżeli nie roześlesz tego, do
przynajmniej 20 osób w ciągu 10 minut! NIKT JUŻ CIĘ NIE POKOCHA Wyślij to
do wszystkich osób, które masz na liście (DO MNIE TEZ). Jeśli 3
powrócą w ciągu 24h przeżyjesz wspaniałą przygodę z osoba, którą kochasz-
jeśli przerwiesz stracisz ją
Acha i jeszcze jedno. Ostatnio wiele razy dostaję coś takiego:
Cytat:
witam! mysle ze dzisiaj jest odpowiedni moment zeby sie poznac ...
też to dostajecie?
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki
Jejku jak ja nienawidze tych wszystkich łańcuszków... Matko co za dzieci je wysyłają... według mnie osoba która wysyła łańcuszki nie ma po kolei w swojej głowie przecież każdy już chyba wie że to sie nie sprawdza..
Może zacytuje co jeden z moich kumpli ma na swojej stronie na temat łańcuszków..
" ŁAŃCUSZKI. Punkt niezwykle ważny, jeżeli nie najważniejszy. Nie toleruję żadnych, ale to ku*** ŻADNYCH tasiemców o albańskich wirusach, żydowskich terrorystach, komórkowych hakerach, umierających dzieciakach, czy pier******** testach na szczęście (oczywiście zaliczają się to tego również LINKI o podobnej tematyce). Przesłanie mi takiej wiadomości jest równoznaczne z totalnym brakiem szacunku do mojej osoby. Nie bądźmy bezmózgowcami i nie posyłajmy nikomu tych bzdur! Jeżeli jednak masz siano zamiast mózgu i wyślesz do mnie taką wiadomość, oznacza to, że jesteś bezmyślnym kretynem, który dał się zrobić w ciula przez innego ciula, żerującego na naiwności takich kretynów jak Ty. Masz zamiar wysłać łańcuszek - wypier*****... tak szybko jak tylko potrafisz!"
To tyle Fajne co?? :p
_________________ ...Nie raz warto czekać żeby znów żyć – Słońce nie ucieka, tylko czasem śpi...
^* Zapytaj mnie za 1000 lat, czy może być gdzieś lepszy świat *^
dipe, pewnie masz kilkaset numerow na komunikatorze
Nie. Kilkaset to nie. Mam około 100 - 150, ale akurat łancuszki ,które tutaj wkleiłem otrzymałem od osób ,kóre na liscie kontaktów musze mieć.
Taki los.
_________________ "Nie ważne co czytasz: Koran, Torę, Biblię bądź dobrym człowiekiem a zło samo zniknie."
Dzisiaj sobie posprzątałem i zostało 36 na liście. :p Ale żem jest mało komunikatywny.
Ja tez ostatnio sprzątałem i około 30 osób usunąłem. Z czasem zapewne i na mojej liscie kontaktów będzie coraz mniej ludzi.
Poza tym Prymasie przez Ciebie powstają OT.
Do mnie przychodzą łańcuszki częściej z grożbami śmierci niż inne np.(skrót wersji) roześlij to 10 osobą ,bo ktoś Cię zamorduje...Jak się był;o na żylecie to się już niczego człowiek nie boji
_________________ Czarna eLka w kółeczku się mieni, to jest Legii święty znak,
jej kibice są niezwyciężeni boi się ich cały świat.
Boją się nas kibice angielscy, boją się nas także holenderscy,
Boją się nas kibice Górnika, boi się nas cała pierwsza liga!
Wysłany: 2006-08-20, 13:08
Prymas napisał/a:
Dzisiaj sobie posprzątałem i zostało 36 na liście. :p Ale żem jest mało komunikatywny
A co ja mam powiedzieć?? Mam na liście...18 osób /bo po co mi więcej. W ogóle to te wszystkie komunikatory doprowadzaję mnie do Szewskiej pasji. Chciałem kiedyś wywalić to wszystko do jasnej cholery ale uznałem że czasami się przydają (mały OT)
A powracając do tematu: Zadam pytanie z innej beczki: Kto je rozsyła ale nie chce/boi się/wstydzi się/* przyznać?
*niepotrzebne skreslić
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki
[Sähköinen sensuuri 19-06-2008]
Moni
Wysłany: 2006-08-26, 14:47
do mnie niestety tez przychodza...nie odsylam ich i strasznie mnie wkurzaja...takie bezsensowne bzdury
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.