AQQ jest najlepsze w tym łącze się z GG i Tlenem i za wapstery są na komórkę fajne tapetki i melodie i można wysyłać smsy na ere i heya . http://www.aqq.eu/ polecam !!
Do Plusa można z bramki smesowej a niekoniecznie z wapsterów jak tez do Orange ,a za korzystanie z AQQ masz co dziennie 10 wapsterów , a na przywitanie masz 250 wapsterów a smsey do Heya i Ery są po 50 wapsterów gadzetów nie ściągałam za wapstery tylko co miesiąc są darmowe kody ale na kilka gadżetów a jak chcesz co inne to zalezy od komórki ale przewaznie trzeba miec 500 wapsterów . Ja korzytam już od chyba roku . Polecam.
Wysłany: 2006-12-10, 19:24
AQQ mam za dlugo juz by mowic o czym innym i ja akurat sciagam wiele z wapstera zaprosilem na niego juz od 20 osob :p a wszystkie punkty na tapety poszly :p bo nie bede placic 50 wapsterow na sms
_________________ Nie zażywajcie narkotyków, nie uprawiajce seksu bez zabezpieczenia, nie używajcie przemocy. Zostawcie to mnie!!
Zainstalowane mam GG, tlena i skypa, najczęściej gadam jednak przez GG, skypa używam tylko by pogadać ze szwagrem i kolegą, a tlena by zagadać na jakimś z tamtejszych czatów.
Gadu na Konnekcie, ponieważ:
-wznawia połączenie po rozłączeniu z serwisem,
-możliwość wyboru serwera, z którym ma łączyć,
-wszystkie rozmowy w jednym oknie (można odczepiać/doczepiać, wedle życzenia),
-obsługuje tlen, jabbera, konferencje, gg, rozmowy po LANie itd.
-ma ciekawe wtyczki (np. wyświetla w opisie tytuł piosenki, której słuchasz aktualnie, możesz sprawdzić kto cię ma na liście, dać w tło listy obrazek i pełno innych, niepotrzebnych dziwactw xD),
-różnorakie okna rozmowy.
_________________ "Wariatem jest ten,kto żyje w swoim własnym świecie,jak schizofrenicy,psychopaci czy maniacy.Albo inaczej ten,kto jest inny niż reszta ludzi"
Wysłany: 2007-07-05, 17:37
AQQ
_________________ Maria - cechuje ja doskonałość, mistrzostwo i wszelkie osiągnięcia, daleko wykraczające poza to, co zwykłe i pospolite. Pociąga je wszystko, co tajemnicze. Są wymagające, ale opiekuńcze, uczuciowe. Oddane życiu rodzinnemu, ale i wiele żądające od tych, których kochają. Cenią sobie wysoka jakość życia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.