Używam gg, ale miałam już kilka innych takich jak stefan, tlen, aqq. Jednak zawsze wracałam do gg
_________________ A że Pan Bóg ją stworzył, a szatan opętał...na zawsze będzie święta i na zawsze przeklęta...daje rozkosz i rozpacz...jest jak anioł i demon...dobra i zła...oto jestem ja...
Wiek: 20 Dołączyła: 01 Mar 2006 Posty: 1193 Skąd: Biedronka
Wysłany: 2006-11-26, 20:05
Było gg, do czasu jak zaczęło robić meszu heszu.
Był Skype, do czasu aż jacyś nafaszerowani panowie nie zaczęli grupowo się wyżywać.
Był Spik, Konnekt, Tlen i teraz został jedyny - AQQ :p
_________________ Moje marzenie pozostanie czyste, nawet wtedy, gdy inni wdepczą mi je w błoto.
*faris
Wysłany: 2006-11-26, 20:34
ja używam GG, skype i mirandy
szukam ciągle akuku, ale nie mogę trafić
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
aqq ftw! nie ma 150 okienek, tylko zakladki <przyzwyczajenie z FF>, wznawia polaczenie po rozlaczeniu z serwisem, system powiazany z wapsterem, drugi numer "w razie wu", zre mniej pamieci niz nowe gg, ogolnie sie mi podobuje.
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
a jak z pamiecia? kurna, sypie mi sie pisanie smsow z aqq, normalnie jak do orange słałem, to wymagalo przepisania hasla, a teraz "nie mozna wyswietlic strony".
;-|
moze ktos cos wie, cos?
zwracam na to uwage [tzn zwracalem], jak grywalem w mmorpgi. teraz zreszta tez mnie cieszy mala pamieciozernosc, w dodatku aqq sie nie wiesza ;-> . [przynajmniej nie mi]
aqq ftw! nie ma 150 okienek, tylko zakladki <przyzwyczajenie z FF>, wznawia polaczenie po rozlaczeniu z serwisem, system powiazany z wapsterem, drugi numer "w razie wu", zre mniej pamieci niz nowe gg, ogolnie sie mi podobuje.
no mi tez:) uzywam tylko aqq i jestem zadowolona. gg caly czas sie wiesza.
_________________ Dziś...
moim największym marzeniem...
jest przeszłość...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.