_________________ "Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky …
Nothing to kill or die for
And no religion too
Imagine all the people
Living life in peace."
Ja tam mam Spika, Stefana, Tlena, Skypa i GG xD a jak w archiwum czegoś szukam to mi dłuuugo schodzi bo raz gadam przez to, potem przez to i tak cały czas
_________________ Każdy nowy dzień budzi nowe paranoje:]
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
ja sie troszke tym stefanem pobawilem i wszystko bybloby ok gdyby nie fakt ze "nie widze siebie"
[ Dodano: 2006-05-14, 20:23 ]
i jednak AQQ najlepszy Wszystkim polecam Aqq a odradzam Tlen'a
_________________ pozdro dla Gość (nie pytaj dlaczego Cię pozdrawiam - i tak Ci nie odpowiem!)
--------------------------------------------------------
respect i szacun dla simarik szczególne pozdro dla Małej123p
Też używam, ale do prowadzenia konwersacji z jedną jedyną osobą. :P Ale za to jaką osobą. :] Dzięki temu mam z tym komunikatorem same dobre skojarzenia. :)
Prawdopodobnie w finalnej wersji Windows Live Messengera ktora ma sie pojawic juz pod koniec tygodnia ma miec zaintegrowane rowniez obsluge dodawania kontaktow Yahoo Wiec nie dlugo uzywanie Yahoo moze sie okazac zbedne Ja od czasu do czasu uzywam tez MSN'a ale mam malo znajomych na nim wiec wlanczam go bardzo zadko
Ostatnio zmieniony przez Matys 2006-06-13, 23:41, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.