ja tez kozystam tylko i wylacznie z AQQ a do tego te gadzety na komorke za jego uzytkowanie to tez niezly bajer;) na zawsze wierna AQQ ) pozdrawiam
_________________ "Umrzeć przyjdzie, gdy się kochało wielkie sprawy głupią miłością"
K.K. Baczyński
*faris
Wysłany: 2006-12-28, 11:20
ja też przerzuciłam się całkowicie na AQQ... próbowalam już wszystkich komunikatorów - tlen, wp, gg, miranda, skype, nowa wersja gg kompletnie mi do gustu nie przapdła, chociaż niektóre emotki były fajne,
a teraz AQQ moja miłość najlepszy
Jak sypnęło mi sięgg przeszedłem na Tlena ale mi sien ie spodobał. Potem był Stefan i to dobry komunikator na szybsze kompy a teraz jestem przy AQQ i nei narzekam. Wrzuciłęm skina imitujacego GG i pracuje mi się przyjemnie
Wysłany: 2007-03-06, 21:38
Właśnie AQQ sobie ściągnęłam i zaczynam wgryzać się w jego ustawienia zobaczę jaki jest to ocenie jego wartość. Jakaś najnowsza wersja obsługuje Tlen ,GG, ICQ<nie wiem co to>. Fajne są emotki i głosowe.
_________________ Maria - cechuje ja doskonałość, mistrzostwo i wszelkie osiągnięcia, daleko wykraczające poza to, co zwykłe i pospolite. Pociąga je wszystko, co tajemnicze. Są wymagające, ale opiekuńcze, uczuciowe. Oddane życiu rodzinnemu, ale i wiele żądające od tych, których kochają. Cenią sobie wysoka jakość życia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.