ciekawe kiedy wypuszczą stabilną wersję nowego AQQ 2.0.. póki co korzystam z wersji beta- AQQ 2.0.1.17, świetne ale zdarzają się błędy które denerwują...
mialem - strasznie denerwujący - reklamy, problemy z łączeniem, bezsensowne rangi, fatalne emoty - przeszedłem na tlen - do momentu jak i ten mnie zacznie wkurzać..
Po tym jak musiałem czekać po 20 minut, żeby Gadu Gadu się nade mną zlitowało i zmieniło mój status na dostępny, pobrałem AQQ, klilka fajnych wtyczek, skinów i jest świetny. Funkcjonalny bardzo. 9/10 u mnie. Dla porówniania Gadu daje 3/10. Mają monopol na rynku Ci z GG i myślą, że tak na wieki zostanie, a program z wersji na wersję gorszy się robi i coraz więcej błędów i problemów. A AQQ obsługuje też Tlen, ICQ, ma własną platformę, a jak się ma wtyczkę to nawet MSN obsługuje.
_________________ "For where thy treasure is, there is thy heart also" - The Gospel according to St Matthew
Nowe aqq jest irytujące, wersja 1.6 mi bardziej odpowiada.
Asystent napisał/a:
fatalne emoty
na tlenie jest be
_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.