_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Używam aqq i bardzo sobie chwalę. Korzystałam z innych, ale według mnie, są bez porównania. Aqq górą!
niewiem ale ja ostatnio cenie sobie to ze jednym prostym kliknieciem moge wyslac maila do danej osoby niezaleznie jaki mam jej kontakt (gg, tlen, whatever..) otwiera mi sie okno wyslania maila (mojego programu pocztowego) do tej osoby z wpisanym adresem - cos jak w tlenie z tym ze tam mozna bylo wyslac tylko do "tlenowcow" a np niedalo sie przypisac adresu do kontaku gg - A W MOIM KOMUNIKATORZE SIE DA! z tym ze w aqq tez tego niema bo uzywam czego innego
Ostatnio zmieniony przez Tofman 2007-04-04, 23:29, w całości zmieniany 4 razy
Od jakiegoś czasu używam AQQ. No i nie wyobrażam sobie, żebym miała znowu tak na dłuższą metę męczyć się z Gadu-Gadu. Poza tym TLEN to również świetny komunikator, ale w AQQ mam wszystko już po swojemu poustawiane i w ogóle. Poza tym lubię co tydzień dostawać do wyboru jakąś ładną tapetkę w sumie za darmo. A TLENa używam tylko w celu przesłania jakiegoś pliku lub ich większej ilości. Lub odebrania od kogoś. Ale większość ludzi, których znam nie używają tlena, więc nieczęsto go włączam. Zazwyczaj dostaję pliki "rodzinne"
_________________ Tak nagle ustać
w niedzielę wieczór.
Nie czuć. Nie poczuć. Nie przeczuć.
mialam kiedyś... ale nie podoba mi się gadu gadu... jakos wydaje mi się łatwiejsze i bardziej przejrzyste... może po porostu przyzwyczajenie.. aqq uzywałam kiedy potrzebowałam rozmowy konferencyjnej bo w gg mi nie wchodziła;/
_________________ Samotność jest tak straszna jak zły sen
wiec powiem Ci co czuje gdy dzieli nas ten sen
Nie liczę dni tych wszystkich dobrych chwil
gdy blisko nie ma ciebie ten sen nie kończy sie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.