Ja korzystam z GG ale ostatnio bardzo rzadko ze wzgledu ze sie wiesza i cos sie w nim non-stop wali Powoli przerzucam sie na "MSN Messenger" ale nie wiele osob chce sie do niego przekonac a nie zdarzyo mi sie jeszcze ani razu zebym mial z nim jakiekolwiek problemy Zastanawiam sie jeszcze rowniez nad "Spik-iem" z Wirtualnej Polski poniewaz mialbym miedzy innymi szybki dostep do swojej poczty e-mail
Ja mam msn messengera Fajny programik. Dobry do rozmowy z kamerką. Ma ładną grafike i dużo różnych bajerów, typu pismo odręczne Ale faktycznie, mało osób go posiada...
Ale wchodzac do katalogu osob i wybierajac kraj "Poland" to nawet calkiem sporo wyskakuje osob Moze poprostu my znamy malo osob ktore go posiadaja (znaczy sie ze jezeli ma Windowsa XP to go napewno posiada ale z niego nie korzysta )
Próbowałem Tlena, Konnekta, AQQ i czegoś tam jeszcze ,ale jak dla mnie zdecydowanie numbero uno jest GG. Stara wersja coś ostatnio mi szwankowała więc chwilowo na nowej działam.
_________________ "Nie ważne co czytasz: Koran, Torę, Biblię bądź dobrym człowiekiem a zło samo zniknie."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.