_________________ "Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky …
Nothing to kill or die for
And no religion too
Imagine all the people
Living life in peace."
_________________ "Nie można mieć wszystkiego, bo o czym byśmy marzyli."
"Nie trakój życia zbyt serio, bo i tak nie wyjdziesz z niego żywy."
"Kobieta jest najsłabsza, gdy kocha, a najsilniejsza, gdy jest kochana."
Pozdro dla Gość
Miałam do czynienia z tlenem i przegrywa na całej linii. Kiepska przejrzystość, cięzko cokolwiek znaleść, mało emotikonek.
_________________ Człowiek nie może żyć bez miłości. Człowiek pozostaje dla siebie istotą niezrozumiałą, jego życie jest pozbawione sensu, jeśli nie objawi mu się Miłość, jeśli nie spotka się z Miłością, jeśli jej nie dotknie i nie uczyni w jakiś sposób swoją, jeśli nie znajdzie w niej żywego uczestnictwa.
hehe widze ze jestem jedyny tutaj ktory uzywa tlena ale jak dla mnie gg jest jakies takie malo funkcjonalne i strasznie niestabilne zwlaszcza jezeli chodzi o v7
hehe widze ze jestem jedyny tutaj ktory uzywa tlena
Też używam Tlena
_________________ "Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky …
Nothing to kill or die for
And no religion too
Imagine all the people
Living life in peace."
Osobiście wole jednak AQQ - "czyste" GG jakoś mi nie służy
_________________ pozdro dla Gość (nie pytaj dlaczego Cię pozdrawiam - i tak Ci nie odpowiem!)
--------------------------------------------------------
respect i szacun dla simarik szczególne pozdro dla Małej123p
Uzywam gg zeby sie kontektowac ze znajomymi z PL,ale wole Tlena (ze wzgledu na szybkie maile).Nie musze otwierac www.tlen.pl tylko koperte,wiec ten tlen to troche z lenistwa troche z oszczednosci czasu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.