Teraz gdy praktycznie mieszkam za granica,uzywam AQQ ale w polsce nie obejde sie bez gg ...
_________________ Smutek radości,
gorycz słodkości,
czy Ty czujesz ich smak ?
ciemność jasności,
więzienie wolności,
to jest to, czym żyje Ja
poczatek nieskończoności
głupota mądrości sama niepewność to strach...
lampart [Usunięty]
Wysłany: 2007-05-29, 09:40
Ja wole gg. Łatwiej sie połapać i wogóle. I też wiecej osób znajomych korzysta z gg
Wysłany: 2007-06-22, 20:36
Ja wolę Tlen, ale gg ma więcej osób.
_________________ "Najlepiej jest łgarzom powierzyć tajemnicę, bo choć ją wyplotą,
to im nikt nie uwierzy."
Cave
Wysłany: 2007-06-23, 11:04
GG, chociaż częściej zawodzi. Poza tym już się przyzwyczaiłam, a nie lubię zmian.
_________________ "Jeszcze ciągle uśmiecham się do siebie w lustrze.
Jakoś to będzie - mówię - trzeba
trzeba napalić ogień kupić chleb
przeczytać Platona
trzeba pomyśleć o jutrze."
Wysłany: 2008-06-16, 15:33
korzystam z programu tlen juz od kilku lat i nie widze powodu do zmiany. jak dla mnie jest wygodniejszy, ladniejszy... co do funkcji to sie teraz nie orientuje, ale gg bil kiedys na glowe.
Ostatnio zmieniony przez Wyrafinowana 2008-06-16, 15:34, w całości zmieniany 1 raz
Używam gg od początku, z Tlenu nigdy nie korzystałam. nie mam więc porównania, który z nich lepszy jest.
_________________ "Śniada cera, kocie oczy z tęczówkami w kolorze gorzkiej czekolady, nieduże, pełne usta i burza czarnych włosów. [...] Na dodatek szczęściara chrzani odchudzanie. Bezczelnie wcina wszystko, na co ma tylko ochotę...", bo "W życiu piękne są tylko chwile..."
Będę wieczorem....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.