Ja miałem GG, Tlena, AQQ, STEFANA ... ale jakos zostałem przy GG
_________________ ... Ale gdzie bym nie był i nie wiadomo co zdobyl Nigdy nie zapominam o tym co naprade mam robić Czasem tylko miejsca które opuszczam z bólem, Melanż globtrotter, dawaj! Odpalaj fure ...
Zdecydowanie i bez konkurencyjnie tlen.
Przy pierwszym odpaleniu tez nie moglem się przyzwyczaić... juz przez samą kolorystyke okna... takie szare ble.. ale wystarczy zmienić na piaskowy, i juz wygląda przyjemnie..
Dalej.. przesyłanie plikow.. działa zawsze i wszędzie.. przynajmniej mi, nie to co gg.
Ikonka pokazująca czy ktoś w danej chwili do nas pisze.. niby nic, aczkolwiek jak się człowiek przyzwyczai to cięzko potem bez tego..
Możliwość wysłania alertów w trakcie rozmowy.
Dodawanie osób do listy.. zaden nieznajomy , nie bedzie czytał sobie naszych opisów..
Przed dodaniem kogoś do listy, musi on nam udzielić autoryzacji.. tak więć wiemy kto ma nas na liscie, i jak nas usunie tez wiemy...
Okienko newsów, obsluga gigowego konta mejlowego, z informującą nas o mejlu kopertą w pasku.
W końcu mozliwośc obsługi gg, gdy pada gg mozna kontynuować rozmowe na tlenie i na odwrót..
i Wiele innych.. chociązby takie jak dłuższe statusy.. pewnie i mniej awaryjne działanie.. początki są trudne ale ja zostałem przy tlenie.. gg mam załozene na nim.. i tak jest najlepiej
_________________ Can't stop the spirits when they need you
This life is more than just a read thru...
Wysłany: 2006-12-30, 13:20
Tlen Mam w nim email, jest wygodniejszy i mi o wiele bardziej odpowiada. No i emotki czasem są zabójcze (wpiszcie sobie np. <JEM>, koniecznie dużymi literami).
_________________ (\_/)
(O.o)
('') ('') This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
Wysłany: 2006-12-30, 13:28
Jak będę miała chwile, to ściągnę. Ale jak dla mnie narazie <JEM> wygrywa
_________________ (\_/)
(O.o)
('') ('') This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
*Apple
Wysłany: 2007-03-02, 14:13
Co prawda teraz już nie używam żandnego komunikatora ale jak jeszcze to robiłam (stare, dobre czasy ) to najlepszy był dla mnie Tlen.
Na kompie miałam prawie wszystkie komunikatory ( jak nie wszystkie ;p) ale tu przodował już wspomniany Tlen.
Miał dużo więcej opcji, ciekawszą szatę graficzną (jak dla mnie), fajne emotki(choć nie zawsze synchronizowały się z tymi z gg ;/ i czasem były małe nieporozumienia )ale przede wszystkim moje uznanie zdobyło szybkie przesyłanie informacji ( czyli rozmowa) i niezawieszanie się aaaa i poczta pod samym nosem, czat i wiadomości
sledz
Wysłany: 2007-03-02, 14:16
Jestem przyzwyczjony i zadowolony z gg i go nie zmienie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.