GG jest dla mni śmieszne, tam nie ma nic oprócz...no własnie, tam nic nie ma:P Ale nie chce nikogo urazić czy coś. A wole Tlena m.in. dlatego, ze ma łatwy i szybki dostęp do maila, ale głównie że ma duuuuużo(żeby nie powiedzieć mnóstwo) przeróżnych wtyczek których mam sporo na moim tlenie. I dlatego gg wg. mnie jest nudne:D
_________________ A ja sobie siedzę i mysle co robi pozostałych 6 cudów swiata ]:->
Zecydowanie tlen, liczne funkcje, wszystko co potrzeba . A co do tego, ze jest malo przejzyste to imo jest bardziej niz przejzyste niz gg . Ale tak to jest jak ktos od zawsze uzwywa tego samego programu to pozniej jest mu ciezko sie przezucic na co innego . I uznaje wszytko inne za gorsze , znam to . Ale ja naszczecsie przestawilem sie z gg na tlen jakies 3 lata temu i jestem bardzo zadowolony z tego. I zachecam wszystkich do tego, zeby przeszli na tlen, pomeczyli sie tydzien a pozniej juz nigdy nie wroca do gg . Szczegolnie, ze tlen ma protokol gg wiec rozmawiam ze wszystkim znajomymi niewazne czy maja tlen czy gg .
Wysłany: 2006-09-10, 08:50
aqq jest najlepsze na gg jak piszesz to sie kaszanka robi tu nie
_________________ Nie zażywajcie narkotyków, nie uprawiajce seksu bez zabezpieczenia, nie używajcie przemocy. Zostawcie to mnie!!
Witam Cie Gość, po ciemnej stronie mocy
Zo3l [Usunięty]
Wysłany: 2006-09-12, 22:18
Tlen. Jest dużo więcej skinów, emotek, pluginów niż do gg. Jeśli chodzi o mnie to jedną z głównych zalet tlenu jest możliwość bezpośredniego wejścia na skrzynkę e-mail z poziomu komunikatora. No ale niestety Tlen coraz częsciej szwankuje, jakieś błędy wyskakują, zacina się, postaram się coś z tym zrobić ale na wszelki wypadek poszukuję alternatywy
_________________ Nie zażywajcie narkotyków, nie uprawiajce seksu bez zabezpieczenia, nie używajcie przemocy. Zostawcie to mnie!!
Witam Cie Gość, po ciemnej stronie mocy
Zo3l [Usunięty]
Wysłany: 2006-09-12, 22:25
Cytat:
Zo3l skozystaj z AQQ jeden z najlepszych polskich komunkatorow
Korzystałem, ale nie przypadł mi do gustu, sprawdzę jeszcze Mirandę, jak to mi się też nie spodoba to albo wrócę na Tlena albo Konnekt
Ale koniec OT, temat jest "GG czy Tlen" i tego się trzymajmy.
Ja używam gg, tlena miałem przez chwile ,ale nie o tym miałem...
Mam bowiem kilka pyań odnośnie tlena.
rozumiem ,że na liscie kontaktów na tlenie wszystko jedno czy ktoś ma ten sam program czy inny - rozmawiać można przez tlena takze z ludźmi ,którzymają np.gadu-gadu?
Poza tym chciałem sobie zaimportować liste kontaków na tlena z gg i tylko ponad połowa się zapisała a reszta nie.Co mogło byc nie tak?
_________________ "Nie ważne co czytasz: Koran, Torę, Biblię bądź dobrym człowiekiem a zło samo zniknie."
Wysłany: 2006-09-16, 14:26
dipe napisał/a:
rozumiem ,że na liscie kontaktów na tlenie wszystko jedno czy ktoś ma ten sam program czy inny - rozmawiać można przez tlena takze z ludźmi ,którzymają np.gadu-gadu?
tak mozna
dipe napisał/a:
Poza tym chciałem sobie zaimportować liste kontaków na tlena z gg i tylko ponad połowa się zapisała a reszta nie.Co mogło byc nie tak?
i powiem jedno tlen juz przmija zainstaluj se aqq co tydzien masz za darmo tapete lub dzwonek na kome bo AQQ stworzyla ekipa z wapstr.com ogolnie poczytaj sobie http://www.aqq.eu/ i powiem jedno to naprawde stabilny komunikator i jak tlen moze miec podpinane pluginy Gość pamietaj AQQ rzadzi.
Ja uzywam PSI (jabber) i mysle ze to najlepsze rozwiazanie ;]
Co do gg i tlena to wole gg, tlena kiedys uzywałem no ale jakos gg mi bardzij przypadło do gustu, no ale z uwagi na to że gg lubi się wieszać to przerzuciłem się na PSI
AQQ jest najlepsze! Dorzućcie jeszcze Power Packa i możecie gadać w sieci AQQ, GG, Tlen, Wp Kontakt, no i w 2 największych sieciach zagranicznych: MSN i ICQ. Ma w sobie tyle opcji że głowa mała ;]
I jest stabilne jak cholera, żadnych zwieszek, żadnych problemów.
Stanowczo Gadu-Gadu, w nowej wersji która już wyszła dodano Gadu-Radio i różne kanały. Oraz Darmowe dzwonienie z gadu gadu po 18:00 na stacjonarne. Więc, tlen teraz nie ma szans. Ale jak tam kto chce. Inni wolą gg inni tlen. Ale ja polecam jednak GG ;]
_________________ "Ludzie powinni nauczyć się dziwić" El
Dalamar napisał/a:
Seks to sztuka, a sztuki sie nie uprawia. Sztukę się tworzy...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.