Bo ja myslalam, ze blog to bardziej sie dla siebie pisze...
kazdy kto tak mowi jest hipokryta. zawsze zalezy na tym, zebys byla czytana pnie koniecznie komentowana] inaczej pisalabys sama dla siebie w pamietniku tradycyjnym.
Wysłany: 2007-01-02, 20:27
Cytat:
inaczej pisalabys sama dla siebie w pamietniku tradycyjnym.
blog jest o tyle wygodniejszy, że zrobisz sobie go na hasło i nikt Ci się do niego nie dobierze ;] niektórzy mają upierdliwe młodsze rodzeństwo. Ja mam gdzieśtam bloga, do którego hasła nie zna nikt i to raczej forma miejsca, gdzie zachowuję jakieś szczególnie udane opowiadania (Czasem może po prostu trochę osobiste). Z reguły wygodniej pisze się na komputerze, niż na papierze, a trzymanie wszystkiego na dysku jest (przynajmniej na moim komputerze) niebezpieczne, bo łatwo to stracić ;]
poza tym, i tak wolę photoblogi, bo lubię pokazywać zdjęcia
_________________ (\_/)
(O.o)
('') ('') This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
Wysłany: 2007-01-02, 21:05
widocznie nie ma problemów z młodszym rodzeństwem ;p a notesy się gubią, bla bla bla... a przynajmniej ja je gubie czasem po prostu mam ochotę się 'wypisać', a jakoś nigdy nie lubiłam pisać ręcznie (mam paskudne pismo). Chociaż w sumie mało osób prowadzi bloga właśnie po to. Więcej robi to chyba dla komentarzy
_________________ (\_/)
(O.o)
('') ('') This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
Ja mam bloga, nie zależy mi na komentarzach, mam to w d...
Poprostu jeśli jest mi ciężko, jestem wesoła itp. itd piszę wiersz. Znajomi czasem wchodzą, zaszem nie. Ważne jest, że ja potem czytając moje stare 'dzieła' mogę sobię wspomniec jakieś wydarzenie z tym zwiazane.
kazdy kto tak mowi jest hipokryta. zawsze zalezy na tym, zebys byla czytana pnie koniecznie komentowana] inaczej pisalabys sama dla siebie w pamietniku tradycyjnym.
Juz nie przesadzajmy w tych uogolnieniach...
Owszem moze czlowiek chce byc czytany... Ale nie wierze, zeby kazdy zakladal bloga zeby ludzie widzieli jaki jest... nie przesadzaj z ta hipokryzja bo nie wiesz co ludzi skladnia do pisania. Masz jedna preslanke i na jej podstawie srednio mozna wysnuc az tak daleko idacy wniosek..
BTW - nienawidze kiedy ktos mnie okresla mianem hipokryty... :>
_________________ Dobrą stroną upadania jest to, że dajemy naszym przyjaciołom szanse by nas podtrzymali
dobra... ja mam bloga... pisze w nim co robie... co mysle i wszystko..i wiadomo ze lubie komentarze czytac ale nie sa one najwazniejesze;) a moj blog to http://blog.tenbit.pl/a-siomk-a zaprawszam
_________________ "Umrzeć przyjdzie, gdy się kochało wielkie sprawy głupią miłością"
Wiek: 23 Dołączyła: 15 Sie 2006 Posty: 2230 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2007-01-03, 11:30
Erill napisał/a:
Hmmm.. zastanwia mnie cos..
Bloga piszesz dla odwiedzin i komentow czy dla siebie??? Bo ja myslalam, ze blog to bardziej sie dla siebie pisze...
tez mi się to tak kojarzy ;-)
mój blog istnieje od 2002 roku... raczej w formie notatnika. wracam czasami 3 lata wstecz i patrzę co się wstedy u mnie działo. czytaja go najbliźsi jak sobie o nim przypomną.
ja piszę bloga dla siebie. mam gdzieś czy jest odwiedzany i komentowany. Liczy sie to co sie na nim umieszcza.
mozecie wejsc poogladac .
szczerze to widziałąm ciekawszy. ale mówią że każdy jest orginalny, z tym moge sie zgodzić, moj jest bardzo orginalny http://i-am-crazy-am-i.blog4u.pl/
_________________ Wszystkie debilki lubią wampirki;););)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.