Mój nowy blog (starego już nie mam) to opowiadanie o pewnej dziewczynie... Jeśli chcecie wiedzieć więcej zajrzyjcie www.opowiadanka-hsm.blog.onet.pl...
Wysłany: 2007-06-12, 17:14
Ja pisze i bloga i pamietnik. Blog to raczej dla ludzi www.zycie-genesis.blog.onet.pl a pamietnika nigdy w zyciu nikomu nie pokaze. bloga moze czytac kazdy i zwykle opisuje cos sie wydarzylo ,a w pamietniku pisze wlasne odczucia, leki... co zas do mlodszego rodzenstwa. moj brat ma 7 lat ,slabo jeszcze czyta a po za tym nosze moj pamietnik wszedzie ze soba. To moj najwkieszy skarb.
_________________ Na drugiej stronie świat wciąć czekam na koniec i patrze jak upadam...
Wysłany: 2007-06-22, 20:23
Genesis napisał/a:
pamietnika nigdy w zyciu nikomu nie pokaze. bloga moze czytac kazdy i zwykle opisuje cos sie wydarzylo ,a w pamietniku pisze wlasne odczucia, leki...
Zgadzam się z Tobą całkowicie. Pamiętnika nigdy bym nie pokazała nawet najlepszemu przyjacielowi. A blog to co innego:) Ja osobiście obecnie swojego bloga nie posiadam, ale miałam już parę. Jakoś się do nich nie przywiązuję. Ale za to dla tradycyjnego pamiętnika zawsze znajdę miejsce w szufladzie i czas, żeby poczytać jaka kiedyś byłam głupia xD
_________________ "Najlepiej jest łgarzom powierzyć tajemnicę, bo choć ją wyplotą,
to im nikt nie uwierzy."
_________________ "Choć papierków po cukierkach
Tu i ówdzie ślad
Marzy ci się bombonierka
Taka jak ja
Niby nic, a jednak zerkasz
Jak się dostać do pudełka
Odkryć tajemnicę słodką
Delikatnie zdjąć złotko "
Ostatnio zmieniony przez leyah 2007-07-13, 21:53, w całości zmieniany 2 razy
www.skate12.blog.pl
Aktulanie rzadko dodaję notki, ale prowadze go od ladnych paru lat i mam wielki sentyment do tego miejsca w sieci
www.malutka23.fbl.pl
Tutaj bywam ostatnio częściej.
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Ostatnio zmieniony przez shala 2007-10-17, 15:59, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.