Wysłany: 2007-02-18, 15:54 Nowy Wymiar Sztuki :) Skype: seavuss
Długo zastnawiałem się do jakiego działu dać ten temat.. i ostatecznie..ten chyba pasuje najbardziej..
Otóż..
Mam w planach rozpoczęcie małego projektu graficznego(wspomniałem o tym w ostatnim poscie tego tematu ) , kilku (góra pięcio) częściowej serii prac graficznych, związanych ze zmysłami...między innymi "Czy patrząc widzisz?", "Czy słuchąjąc słyszysz?".. i inne..
Szukam fotografów..(nie koniecznie) modeli, modelek? Ech.. po prostu ludzi którzą mają dobre aparaty, są w stanie zrobić sobie lub odpowiednie zdjęcią.. (głownie twarzy) i chcieli by wziąśc w tym udział..( zalecana fotogeniczność ) Gotowa seria , zostanie wstawiona do mojej galerii, o której juz zresztą wspominałem.. Po szczególowe informację, proszę pisać na priv, w tym temacie, ewentualnie na maila ( nkaiart[at]gmail.com ) Chętnie odpowiem na pytania
Tymczasem czekam na odzew, i zapraszam na www.nkaiart.pl gdzie obejrzeć można moje portfolio - Strona otrzymała rekomendacje serwiu ekspozycje.pl - Katalog Sztuki Polskiej, więc chyba nie jest tak źle
Pozdrawiam
_________________ Can't stop the spirits when they need you
This life is more than just a read thru...
Ostatnio zmieniony przez Seavus 2007-02-18, 15:57, w całości zmieniany 3 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.