Anakonda(ona)
Wysłany: 2007-10-01, 20:19 Zupa limonkowa
Ja nie lubie już jak kiedyś warzywnych zup itp lubie teraz owocowe zupy są takie lżejsze w smaku i "nie czuc ich w żołądku" heh uwielbiam zupę limonkową,brzoskwiniowo mangową,oraz pomarańczowo cytrynową mniaaam!!!
_________________ Olle!!! Ollee!!!! byczku mój pobycze sie i fasolke po bretońsku zjem ! na dworcu pkp!
Zagubiona__
Wysłany: 2007-11-02, 17:44
Jeżynowa jest dobra ale mi tam wszystko jedno z czego oby była dobra.
_________________ Zakochana bez wzajemności................
obrzydlistwo.
Kiedyś na kolonii we mnei wciskali, byłam taka zła, że zrzuciłam talerz na ziemie i powiedziałam, że nie ma mowy że to wezmę do ust. fuuuu.
_________________ 'You are the light that's leading me to the place where I find peace again'
Wiek: 58 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 823 Skąd: ciemna dolina
Wysłany: 2007-11-03, 12:54
Zupy owocowe są ohydne, próbowałam raz i dziękuje. Wole owoce w ich naturalnej postaci.
_________________ "Wojna polega na wprowadzaniu w błąd. Jeśli możesz udawaj, że nie możesz; jeśli dasz znać, ze chcesz wykonać jakiś ruch, nie wykonuj go; jeśli jesteś blisko, udawaj, żeś daleko; jeśli wróg jest łasy na małe korzyści, zwabiaj go; jeśli w jego szeregach dostrzegasz zamieszanie, uderzaj; jeśli jego pozycja jest stabilna, umocnij i swoją; jeśli jest silny, unikaj go; jeśli jest cholerykiem, rozwścieczaj go; " Sun Tzu
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2007-11-03, 12:56
jedyna dobra zupa owocowa jaką jadłam to była ta w przedszkolu
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Ostatnio zmieniony przez shala 2007-11-03, 12:56, w całości zmieniany 1 raz
*faris
Wysłany: 2008-02-05, 19:51
zupa owocowa... ? tylko i wyłącznie z czarnych jagód, pamuła rulez z gorącymi grzankami, z kluchami smakuje obrzydliwie.
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.