_________________ "Choć papierków po cukierkach
Tu i ówdzie ślad
Marzy ci się bombonierka
Taka jak ja
Niby nic, a jednak zerkasz
Jak się dostać do pudełka
Odkryć tajemnicę słodką
Delikatnie zdjąć złotko "
orbit niebieska albo ciemno niebieska czasami white (czyt. miętowa), rzadko różowa. winterfresh błękitna lub granatowa (czyt. miętowa). ostatnio próbowałam też gumy mentos takiej okrągłej z jakimś jakby sokiem w środku. z opakowania zielonego była dobra, taki intrygujący smak miała ;> natomiast z niebieskiego opakowania to już taka sobie.
_________________ <br>
Tyle samo we mnie ukojenia co wkurwienia.
taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa arbuzowe rząąąąąąąąąąąąąąądząąąąąąąąą;]
kto nie próbował niech lepiej to zrobi.
są w czerwono-zielonym opakowaniu.najlepsze uuuh;]
_________________ ...wiemy o sobie tyle,na ile nas sprawdzono...
hubert_snd
mentos owocowe. ale kupuje raz w tygodniu bo jem odrazu opakowanie na raz a potem kibelek meczy ;p
wczesniej orbit rozowa, big red cynamonowy, orbit gruszkowe, jablkowe, i inne takie..
a z mietowych tylko zielona orbit
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.