_________________ Uprasza się grupę trzymającą władzę o nie modyfikowanie i nie usówanie moich postów ani też o niedopisywanie niczego do nich - to narusza moją wolność osobistą oraz jest ograniczaniem wolności słowa(...)
wszystko byle nie schaboszczak i "pyry"-przejadlam sie nimi w dziecinstwie
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
u mnie jedno u babci, jedno u mamy u babci zupa (+ najwyzej jakies nalesniki czy cos) a u mamy drugie danie :p i chetnie jadam: rosół, pomidorową, żurek... Ziemniaki kurczaka, jakieś placki czy cos :p
_________________ "Koszykówka jest jak religia-wiele osób ją praktykuje, ale nikt do końca jej nie rozumie"
Wiek: 20 Dołączyła: 01 Mar 2006 Posty: 1215 Skąd: Biedronka
Wysłany: 2006-10-20, 18:23
Obiad mhm ulubiona część dnia Uwielbiam rozsmakowywac się krokietami z barszczem, plackami zmieniaczanymi z sosem pomidorowym by Popo, kluskami na parze, zupą koperkową, makaronem z owocami, zrazami z mizerią, kalafiorem przysmażanym w bułce, kopytkami z sosem, pierogami z kapustą i grzybami, zupą owocową, jarzynową, zapiekanym ryżem z jabłkami, pieczenią z piekarnika, kotletami zapiekanymi z serem, smażoną kurką, żurkiem
_________________ Moje marzenie pozostanie czyste, nawet wtedy, gdy inni wdepczą mi je w błoto.
Zazwyczaj jedno danie. Nikt nie ma czasu robić dwóch xD
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Wysłany: 2006-10-21, 12:27
Zazwyczaj jedno . Nikt by tyle nie zjadl . Moja rodzina lubi zjesc ale nie za duzo na raz .
A co lubie jesc: chińszczyznę , spaghetti, kotleta , barszcz z uszkami , rybę , placki po węgiersku lub w sosie myśliwskim , zrazy , dewolaj ( nie wiem jak to sie pisze ) frytki , surówkę pekińska , naleśniki , .... uff zmęczyłam sie ... na szczęście za chwile obiad
shala napisał/a:
kotlet serowy (camembert)
ej masz na to przepis bo raz w czechach to jadlam a teraz nie bardzo wiem jak zrobic ...
_________________ Nigdy nie bedziesz pewien niczego
Wiek: 20 Dołączyła: 01 Mar 2006 Posty: 1215 Skąd: Biedronka
Wysłany: 2006-10-23, 14:18
Mokra napisał/a:
jest twarde i zajezdza rzeznia.
Bo nie umiesz gotować
Mokra napisał/a:
pomyslcie co czuja te biedne zwierzeta
Masz racje, zacznę się żywić zielstwem, bo biedne zwierzęta trzeba chronić, namnoży się ich miliony, bo nie można będzie ich spożywać, zaczną zjadać ludzi i wtedy będzie w porządku
_________________ Moje marzenie pozostanie czyste, nawet wtedy, gdy inni wdepczą mi je w błoto.
Wiek: 19 Dołączyła: 04 Sie 2006 Posty: 205 Skąd: Małopolska:D
Wysłany: 2006-10-23, 21:09
Ale pysznie tutaj:] :mniam:
Ja lubie raczej wszystko co ugotuje z tatusiem;] a najbardziej zupę cebulową z serem...:mniam: :pychota:
_________________ ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
"...when the sun goes down..."
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
"...find me inside evry heartbeat... "
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
Zupa Pomidorowa... uwielbia... a tak to lubie barszczyk z uszkami...=D hehe a spaghetti i pizze bym mogla jejsc tonami ale chamuje sie bo nie chche buc gruuuba...=D hehe...:) pozdRawiam:P
_________________ "Umrzeć przyjdzie, gdy się kochało wielkie sprawy głupią miłością"
Ja uwielbiam naleśniki z musem jabłkowym i cynamonem polane sosem czekoladowym. Pycha! A tak ogólnie zjem wszystko, oprócz zup
_________________ A że Pan Bóg ją stworzył, a szatan opętał...na zawsze będzie święta i na zawsze przeklęta...daje rozkosz i rozpacz...jest jak anioł i demon...dobra i zła...oto jestem ja...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.