szarlotka i sernik mojej mamy:) nie ma jak domowe ciasto
_________________ "Śniada cera, kocie oczy z tęczówkami w kolorze gorzkiej czekolady, nieduże, pełne usta i burza czarnych włosów. [...] Na dodatek szczęściara chrzani odchudzanie. Bezczelnie wcina wszystko, na co ma tylko ochotę...", bo "W życiu piękne są tylko chwile..."
Będę wieczorem....
Wysłany: 2008-04-13, 12:59
sernik mojej mamy. x] karpatka i rolada z bitą śmietaną. ;]]
_________________ Bo zapewne zżarła by nas ta europeizacja gdyby nie Papa Rydzyk i jego
radiostacja!
Nie jest dobrze, ale nic to Radio Maryja uratuje polski hip-hop!
[Łona]
Karpatka wygrywa bezapelacyjnie.
Poza tym wszelkiego rodzaju torty z kremem <mniam>
Ale tylko śmietanowe, wanilowe, czekoladowe etc.
Nie lubie owocowych.
_________________ "Codziennie tak próbuje Cię powoli Chce byś na długo starczył mi, zachował smaki i kolory. Czytam Twój skład.. znam prawie go na pamięć, a jednak dziwie się gdy smak jest inny niż ten opisany."
kazde ciacho jest pycha jesli jest na slodko!!!!!!!!!! murzynki, babki,serniki,TORTY Z BITA ŚMIETANA!! i ptasie mleczko, i makowiec no wszystko oprocz jabłecznika::)
serniczek, szarlotka w wykonaniu mojego taty i karpatka, uwielbiam tez wszystko co owocowe ciasta i kosmetyki jak dla mnie muszą być owocowe z ciastami owocowymi latem nie ma problemu a kosmetyki o owocowym zapachu nie wszystkie są takie dobre
1. Tiramisu
2. Pysznotka
3. Karpatka
4. Biszkopt z masą truskawkową, świeżymi truskawkami oraz galaretką, ale niestety tylko sezonowo
5. Sernik Isaura - biało-czarny
6. Snickers
7. Rafaello mojej mamy - kruche ciasto, masa z gotowanego mleka kondensowanego i masła+alkohol, beza, raz jeszcze masa, kruche ciasto, masa cieniutko i płatki migdałowe lub kokos na wierzchu - mniam:)[/list]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.