Witam
Zdarzyło się ostatnio z moją lubą,wstąpiliśmy do baru sushi.
Wrażenia niesamowite! Zastanawiam się,czy ktoś z Was zna japońską kuchnię,
i czy próbował przyrządzać coś w domu.
_________________ Wszystkie debilki lubią wampirki;););)
*faris
Wysłany: 2007-02-25, 17:25
Sushi zawiera surową rybę. Ponieważ ja ryb nie lubię więc nie mam ochoty tego jeść. Aczkolwiek raz miałam okazję spróbować, to sam zapach wystarczył abym zrezygnowała.
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
Japonska kuchnia jest pyyycha..
A sushi.. Pierwszy raz sprobowalam w kraju kwitnacej wisni.. jaaaa...
Potem pamietam jak Yumi zrobila kurczaka carry z grzybkami i ryzem... aaaahhh! Albo rosol z ryby z tym dlugasnym makaroem ktory sie siorbie.. mrrr
_________________ Dobrą stroną upadania jest to, że dajemy naszym przyjaciołom szanse by nas podtrzymali
Wedlug mnie Sushi kompletnie nie ma smaku. Bardzo lubie gotowac i przyrzadzac rozne potrawy, delektowac sie nimi, ale kompletnie nie jestem w stanie dostrzec uroku ryzu z surowa ryba obwinieta glonami... Podobnie mam z krewetkami(smierdza zepsuta ryba) i malzami(...). Z egzotycznych rzeczy polecam mieso kangura, ślimaki i żabie udka:)))
uwielbiam sushi a zwłaszcza jak jest wszystko cacy, czyli i jest marynowany imbir i sos wasabi, bo inaczej nie ma smaku. baaardzo lubię a tak dawno nie jadłam bo drogo
_________________ Anybody can sympathize with the sufferings of a friend,
but it requires a very fine nature to sympathize with a friend's success
jak pierwszy raz jadłam w knajpie to mi nie smakowało, ale potem jadłam jeszcze raz a potem już moja siostra robiła w domu i teraz uwielbiam. ostatnio nawet sama robiłam i nawet mi wyszły
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.