Żeby wymienić wszystko musiałabym cały dzień nad tym spędzić. Bardzo dużo potraw potrafie sama zrobić, zaczynając od sałatek, przez ciasta, zupy, sosy, desery, kończąc na całych potrawach.
Placki z jabłkami, naleśniki, omlety, spaghetti ,
ryż z owocami, zupę pomidorową i rosół, sernik na zimno,
murzynek, jajka na miękko i twardo, pizzę, zapiekanki, lazanię itd.
hmmm? pizza na grubym cieście , zapiekanki ziemniaczane, desery , naleśniki 'mexico ' zupy różne, ciasta z owocami ( sernik mi nie wychodzi ) sałatki owocowe i warzywne:)
i kilka innych ...;)
_________________ 'Wielka energia,
to podoba Ci się
nigdy nie było lepiej'
-desery
-zupy(najbardziej rosół)
-chleb zapiekany jajkiem
-jajecznice
-mięsa przyrządzić(ostatnio przyrządziłam sama wątróbke-ogólnie wątróbki nienawidzę,ale z okajzi,że sama zrobiłam to zjadłam-i jak na wątróbke nie była taka zła..i wszystkim smakowała,nawet siostrze,która mięsa,tym bardziej wątróbki nie trawi)
-no i robię najleeeepsze na świecie herbaty:)ktoś nie wierzy;>
bym zapomniała
-piernika robie wyśmienitego:D
ogólnie dużo nie gotowałam/piekłam,ale mam do tego talent-bo jak już coś zrobie to jest pycha i wszyscy się zajadają
_________________ ...wiemy o sobie tyle,na ile nas sprawdzono...
Ostatnio zmieniony przez misiamisia 2007-07-30, 08:51, w całości zmieniany 1 raz
makaron z brokulami z rokpolem, tort bezowy z kremem migdalowo- czekoladowym i rosol
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.