_________________ "Coco jumbo i do przodu – to moje hasło."
pajączek
Wysłany: 2008-03-13, 23:22
Najlepiej mi wychodzą dania gotowe mrożone:)))) ale i paluszki rybne, burgery , naleśniki, jakieś zupy..ogólnie jak mam czas wymyślam coś bardziej skomplikowanego...ostatnio często jakieś mięsko i tego jedna z moich ulubionych kolorowych mieszanek warzywnych ....
Najlepiej mi wychodzą dania gotowe mrożone:)))) ale i paluszki rybne, burgery , naleśniki, jakieś zupy..ogólnie jak mam czas wymyślam coś bardziej skomplikowanego...ostatnio często jakieś mięsko i tego jedna z moich ulubionych kolorowych mieszanek warzywnych ....
Jakie sa Wasze specjalnosci w kuchni czyli z czego i co umiecie najlepiej sami zrobic pysznego do jedzonka ??
Jajecznicę z grzankami (opcjonalnie z pomidorami)
Wszelkiego rodzaju tosty
Spaghetti, pizza, zapiekanki
Dewolaje, pierś z kurczaka i różne dania chińskie
Drinki wszelkiego rodzaju http://thecamels.org/linux-man-cook/
Ciasta jakieś proste.
Jak jest instrukcja to wsio się zrobi
_________________ "Nobody will ever need more than 640k RAM!" -- Bill Gates, 1981
"Windows 95 needs at least 8 MB RAM." -- Bill Gates, 1996
"Nobody will ever need Windows" -- logical conclusion
Ostatnio zmieniony przez paszczak000 2008-03-14, 03:12, w całości zmieniany 1 raz
Wiek: 19 Dołączyła: 08 Mar 2008 Posty: 99 Skąd: okolice Krakowa
Wysłany: 2008-03-14, 08:28
wszelkiego rodzaju jajecznice, tosty, jakies łatwe dania i ciasta
jak na razie sie jeszcze ucze gotowac
pajączek
Wysłany: 2008-03-16, 22:38 Re: specjalności
hagaskot napisał/a:
pajączek napisał/a:
..WłAśCIWIE WIELE RZECZY UMIEM 'UPICHCIć'np. placki ziemniaczane, nalesniki, racuchy, obiad w zestawie- ziemniaki+kotlet(np.schabowy,mielony)+sórówka, kluski pene z łososiem i parmezanem w sosie smietankowym (sos nie jest z torebki), wszelkiego rodzaju surówki, salatki, dipy, ciasteczka, z ciast -karpatke,pleśniak,jabłecznik, sernik z brzoskwiniami, jajecznice na winie, czyli co sie nawinie ,tosty..różne, omlety..to chyba wszystko
ogólnie lubię gotować. zwłaszcza jak nikogo nie ma w domu i nikt mi nie przeszkadza w kuchni. specjalności? hm. różnego rodzaju zupy, m.in. pomidorowa i zupa neapolitańska [z duża iloscią sera i warzyw] lazania i spagetti. Oraz zwykłe tradycyjne dania, jak kurczak czy schabowy.
_________________ 'You are the light that's leading me to the place where I find peace again'
Wysłany: 2008-04-11, 12:01
Uwielbiam gotowac
Proste potrawy wychodza mi najepiej i nieskromnie powiem ze spagetti, pomidorowa albo chleb w jajku wychodzi mi lepiej niz mojej mamie a ona naprawde swietnie gotuje
a tak poza tym robie pyszna Zebre (ciasto takie jesli ktos nie wie ), i czasem nawet zakalec jest pycha
Wszystkiego rodzaju kotlety oprocz rybnych bo zawsze mi sie rozwalaja i jest rybna pacia
_________________ Kobieta nie jest po to, aby ja rozumiec ale po to, by ja kochac
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.