_________________ Taniec jest jak powietrze.. Zacznijmy oddychać ;-)
*faris
Wysłany: 2008-05-14, 17:01
Keczup - pudliszki
Musztarda - stołowa, chyba roleski
Majonez - z winiary, ale nie ten dekoracyjny, tylko taki wcześniejszy był, nie pamiętam nazwy, ale go już nie ma
Sos czosnkowy - z winiary
Pizza tylko z sosem czosnkowym, keczup psuje mi smak.
Frytki z majonezem bądź keczupem.
Parówki, kiełbaski i inne tego typu - z musztardą. Aczkolwiek kurczaka jem z keczupem
I majonez do jajek. A na kanapki majonez/sos czosnkowy, w zależności co się znajduje w lodówce xD
A najlepsze i tak są same kromki posmarowane musztardą/keczupem/majonezem - nic tego nie pobije xD
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
Dressing jest zajebisty, jem go ze wszystkim, z frytkami, z parówkami, no ze wszystkim. Kupuje zawsze taki z Makro, mega smakuje, chociaż boli mnie po nim brzuch
No i sosy z da grasso, czosnkowy zwłaszcza, bo pomidorowy, jest taki rzadki, jakby go tak chrzcili
A jeśli chodzi o keczupy, to Hellmans, Kotlin i Pudliszki.
Ooo i Majonez. Kielecki. A jak
_________________ "Codziennie tak próbuje Cię powoli Chce byś na długo starczył mi, zachował smaki i kolory. Czytam Twój skład.. znam prawie go na pamięć, a jednak dziwie się gdy smak jest inny niż ten opisany."
Ostatnio zmieniony przez Emerald 2008-05-14, 17:09, w całości zmieniany 2 razy
*faris
Wysłany: 2008-05-14, 17:07
Emerald napisał/a:
Dressing jest zajebisty
Do sałat, pomidorów itp to owszem.
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
Wysłany: 2008-05-14, 20:56
faris napisał/a:
Keczup - pudliszki
na sam zapach robi mi sie nie dobrze nawet kolor ma sztuczny,
Kechup to zdecydowanie pikantny tortex
Z musztard najbadziej lubie te z kamisa grilowa i francuska, rosyjska
majonez lubie ale tylko chwile po otwarciu sloika, potem czadzi octem czy innym gownem
sos czosnkowy, zrobiony przeze mnie, ten z da grasso stanowco mi sie przejadl
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2008-05-14, 21:13
keczup - pudliszki lub kotlin
majonez - hellmans babuni xD
musztardę rzadko używam
frytki polewam keczupem, pizzę niczym, kanapki najchętniej z majonezem (i do tego pomidor <3), parówki sojowe z sosem majonezowo - chrzanowym, jaja z majonezem
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.