Co jecie takiego na sniadanie ?? Chodzi mi tu o takie zrobione w domciu jeszcze przed wyjsciem jak i te juz drugie sniadanko ktore spozywacie w szkole lub w pracy ??
Przed wyjściem do szkoły jem:
- kromkę chleba z serem;
- jogurt.
Ogólnie bardzo szybko to robie, bo z rana muszę się streszczać (aby przynajmniej do tej szóstej móc pospać). Beznadziejne śniadanie, co nie? W szkole nigdy nic nie spożywam.
a ja bym nie wytrzymała w szkole bez jedzenia! to taki odstresowywacz śniadanie rzadko kiedy jem ale jak już to coś lekkiego płatki z mlekiem albo jogurt, czy moze sok z grejfruta (sory ale nie wiem jak to napisać moze nikt sie nie przyczepi)
ano to róznie a w szkle zawsze kanapki z czym :?; pasztecik, dżemik, nutella lub ser topiony
_________________ Uprasza się grupę trzymającą władzę o nie modyfikowanie i nie usówanie moich postów ani też o niedopisywanie niczego do nich - to narusza moją wolność osobistą oraz jest ograniczaniem wolności słowa(...)
Ja śniadanie w domu jem tylko w poniedziałki,soboty i niedziele-najczęściej płatki z mlekiem,tylko w sobotę jem coś porządniejszego,a śniadań w szkole wogóle nie jem
_________________ Nigdy nie można ustalić z pewnością gdzie w kobiecie kończy się anioł,a zaczyna diabeł
podobnie jak gloom nie jadam sniadan,nie potrafie po przebudzeniu wcisnac jedzienia do ust ,wole zapalic papieroska poza tym nie mam czasu na sniadanie,bo zazwyczaj ten czas,ktory bym spedzila w kuchni rano wole spozytkowac na leniuchowanie w lozku
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Wiek: 19 Dołączył: 22 Lis 2005 Posty: 176 Skąd: Kraków Prawie :P
Wysłany: 2006-01-25, 22:09
3/4 kanapki i herbatę to jest priorytet. Kanapki, różnie - dżem, ser, serek itd.
Drugie śniadanie zabieram do szkoły - 2 bułki i w szkole kupuję jakiegoś precelka i drożdzówkę... Jest tego trochę ale za to na szczęście nie przechodzi w sadełko
Wysłany: 2006-08-22, 16:46
ja jeszcze rano jak mam czas to herbata zwykle zielona np malybudda lub geisza lub buncha albo mate prazone lub iq a jak jest zimny dzien to dodaje mieszanki z imbirem (do czarnej) i jest odrazu cieplo sie robi
_________________ Nie zażywajcie narkotyków, nie uprawiajce seksu bez zabezpieczenia, nie używajcie przemocy. Zostawcie to mnie!!
Ja na śniadanie zjadam jajecznice z pomidorem i kiełbasą i herbate
_________________ Czarna eLka w kółeczku się mieni, to jest Legii święty znak,
jej kibice są niezwyciężeni boi się ich cały świat.
Boją się nas kibice angielscy, boją się nas także holenderscy,
Boją się nas kibice Górnika, boi się nas cała pierwsza liga!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.