Wiek: 19 Dołączył: 01 Gru 2007 Posty: 46 Skąd: mam to wiedzieć?
Wysłany: 2007-12-02, 18:49
Kanapki... Zawsze 4. Zawsze różne. Do tego oczywiscie kawa
Bez sniadania nie funkcjonuje normalnie. Jak zaspie to nie rezygnuje ze sniadania, ale z pierwszej lekcji
_________________ Jeśli nie rozjadą nas czołgi
Jeśli nie zestrzelą samoloty
Jeśli nie pousychamy z tęsknoty
Jeśli nie choroba dziedziczna
Żadna broń biologiczno - chemiczna
Jeśli żadne bomby, żadne prądy, niezawisłe sądy ...
Truskawkowa.
Wysłany: 2007-12-02, 22:00
W domu nigdy nie jem śniadania.
W szkole objadam znajomych. ^^
_________________ `Lecz w gąszczu złudzeń wciąż
Gubimy się,
I oddalamy się od siebie.
Szukamy odpowiedzi w niebie.
Lecz zamiast szukać wyjścia
My wolimy błądzić.
Trudniej zrozumieć innych,
Łatwiej ich osądzić.`
Jem to co znajdę w lodówce - teraz mam etap - chałki z miodem bądź dżemem truskawkowym. Czasami jakieś płatki lub kanapki. A drugie śniadanie - raczej kupuję w piekarni pod wydziałem bądź w bufecie.
Kanapeczka z ciemnego chleba, obowiązkowo z ogórkiem i serkiem chrzanowym bądź czosnkowym, często gęsto mleko z płatkami, albo sałatka warzywna jak chce mi się ją zrobić dzień wcześniej.
No a na drugie śniadanie mandarynki lub jabłko, jogurt naturalny. Ogólnie to jak zapomnę o śniadaniu albo nie zdążę to umieram z głodu do 16tej
Kiedyś jadłam bułki słodkie, pączki + kanapki z serem żółtym, nierzadko batonik jakiś , ale urosło tu i ówdzie i trzeba było z tym skończyć ;]
Wysłany: 2008-01-05, 17:11
A różnie.
Czasem płatki miodowe z mlekiem.
Czasem kromki z pomidorem, serem i ketchupem podgrzane xD.
Czasem znów kromki z szynką, albo jajecznica.. No różnie.
Ale do wszystkiego obowiązkowo kakao.
_________________ Obłęd spędzonych dni.
Schowana w kącie twojej szafy, czekam na cud.
Wysłany: 2008-01-26, 19:27
hehe jak jest weekend 3 tez wolne to nie jadam sniadan bo wstaje na obiad xD
a tak to zawsze płatki z mlekiem
w budzie to zazwyczaj kanapki i jakis owoc
Wysłany: 2008-03-16, 21:38
Zwykle coś szybkiego , rano jestem zbyt zaspany żeby kombinować z jedzeniem więc zazwyczaj makaron z mlekiem , jakaś prosta kanapka lub zapiekanka z serem i wędliną.
Wysłany: 2008-04-11, 13:17
ja nie jadam sniadan, bo nigdy nie mam na nie czasu. czasem w pracy jakis jogurt lub cos slodkiego na pobudzenie
_________________ Kobieta nie jest po to, aby ja rozumiec ale po to, by ja kochac
stella_a11
Wysłany: 2008-04-17, 19:20
Ja ostatnio w 13 przeczytałam artykuł i postanowiłam się zastosować do niego, tak więc na śniadanko jem: pieczywo razowe, na to masełko, ale tylko od krowy na to jakiś serek i szczypiorek, albo musli:D pychotka polecam wypróbować
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.